Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει αντιμνημονιακό δήμαρχο το 2014 - Δηλαδή τον Ν. Μπρουσκέλη;

Χρ. Αντωνίου
Αποκαλυπτικός ήταν ο Χρήστος Αντωνίου, μέλος της ΝΕ Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ και παλιό στέλεχος του χώρου αναφορικά με την στάση του κόμματός του στις δημοτικές εκλογές του 2014. Ο Χρ. Αντωνίου είπε, απαντώντας σε ερώτηση του Χ. Καφτεράνη στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετάσχει στις εκλογές στηρίζοντας ένα σχήμα που δεν έχει μόνο αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά αλλά και πολιτικά. Όσον αφορά στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου είπε ότι δεν...
μπορεί να είναι ένας που έχει στηρίξει το Μνημόνιο και τις πολιτικές του αλλά κάποιος που έχει πάρει σαφή θέση όλο το προηγούμενο διάστημα. Επίσης είπε ότι δεν είναι κατ΄ ανάγκη υποχρεωτικό να προέρχεται από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ ο επικεφαλής.

Όλα τα παραπάνω που είπε ο Χρ. Αντωνίου έρχονται να επιβεβαιώσουν τις εκτιμήσεις που κάναμε στα ΧΡΟΝΙΚΑ σχετικά με την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αλεξάνδρειας και είχαμε γράψει τότε ότι το πρόσωπο αυτό που θα ηγηθεί αυτού του σχήματος δεν είναι άλλος από τον Νίκο Μπρουσκέλη που ναι μεν ανήκει ακόμα στο ΠΑΣΟΚ αλλά η διαφοροποίησή του είναι γνωστή εδώ και πολλούς μήνες.

Ολόκληρο το ηχητικό της συνέντευξης του Χρ. Αντωνίου θα το ακούσετε σε επόμενη ανάρτηση

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΚΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Μόχλα, μη βάζεις ταμπέλες με το ζόρι. Ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΜΥΡΙΖΑ. Αυτά πεθάνανε. Ο καθένας είναι ελεύθερος να ψηφίσει ό,τι και όποιον θέλει.

Ανώνυμος είπε...

Να απαντήσω στο πρώτο σχόλιο. Ο Μπρουσκέλης είναι ο μοναδικός τώρα που μπορεί να πάρει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Μη ξεχνάτε πως πήρε τη στήριξη και ο Τσάπλας στις δημοτικές. Πήγε στο φαρμακείο και την πήρε.