Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Συγκέντρωση τελεσίγραφο καταστηματαρχών από τον Σ. Κούγκα

Σάκης Κούγκας, αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας
Σε σύσκεψη καλεί ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στο δήμο Αλεξάνδρειας Σάκης Κούγκας τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Οι ιδιοκτήτες των καφέ, μπαρ, εστιατορίων κλπ θα πρέπει να συγκεντρωθούν στις 12 το μεσημέρι την ερχόμενη Τετάρτη στο...
δημαρχείο για να ενημερωθούν από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο της Αλεξάνδρειας σχετικά με τους κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων, το νομικό πλαίσιο καθώς επίσης και στις ποινές που ελλοχεύουν στην περίπτωση που οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων δεν βρίσκονται εντός νομικού πλαισίου.

Δικάστηκε
Η συγκέντρωση αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάθε άλλη γιατί μόλις προχθές δικαστήριο της Βέροιας δίκασε τον κ. Κούγκα με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος εξ αιτίας του γεγονότος ότι το 2007 δεν έφερε στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της οριστικής αφαίρεσης καταστήματος και ακολούθησε την πεπατημένη.
Η πεπατημένη ήταν απλή. Το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας πάντα απέρριπτε σχετικά αιτήματα για οριστική αφαίρεση αδειών των καταστημάτων που ήταν υπότροπα και ο αντιδήμαρχος λειτούργησε κάνοντας το αυτονόητο και την πλήρωσε με πολύμηνη φυλάκιση πρωτόδικα αλλά υπάρχει η βεβαιότητα ότι θα έλθει η αθώωση στο Εφετείο.
Συνεπώς, πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Σ. Κούγκας θα θέσει προ των ευθυνών τους όλους τους καταστηματάρχες αφού πλέον δεν είναι διατεθειμένος να υπόκειται τις συνέπειες από τις πράξεις τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο χρήσιμο θα ήταν αν δείχνατε την ίδια ευαισθησία και καλούσατε τον κόσμο να διαμαρτυρηθεί για το ξεγύμνωμα των υπηρεσιών από την Πόλη μας !! Όμως δεν κάνατε τίποτα, για να είστε αρεστοί στα πολιτικά αφεντικά σας. Κρίμα.