Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – Ερωτήσεις και δημοτική εφημερίδα στο ..στόχαστρο

Η συνεδρίαση συνεχίζεται με τις ερωτήσεις των αρχηγών των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Ο Μπ. Γκιόνογλου το ξεπέρασε με ευχές το καθήκον του να κάνει ερωτήσεις και ο Γ. Σπυρίδης ρώτησε τον δήμαρχο "σε ποια φάση βρίσκεται η υπόθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων και της χωματερής του Νησελίου.
Ο Χρ. Αλευράς ασχολήθηκε με το ...
θέμα της δημοτικής εφημερίδας και της αναγκαιότητας να υπογράφουν τα κείμενα οι συντάκτες τους και όχι κάποιοι "αόρατοι", είπε χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος απαντώντας στον Γ. Σπυρίδη είπε ότι τις επόμενες μέρες θα υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο για το χώρο ΣΜΑ.


Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Τ. Παπαδόπουλος που είναι υπεύθυνος γι α την έκδοση της εφημερίδας του δήμου είπε στον Χρ. Αλευρά ότι δεν πρέπει να κάνει τέτοιου είδους κριτική και ότι ο Δ. Τοπάλης δεν λειτουργεί ως πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ αλλά ως μέλος της διοίκησης της επιχείρησης. Είπε επίσης ότι στο εξής τα κείμενα θα υπογράφει ο ίδιος.

Στην τοποθέτησή του ο Γ. Απατσίδης αναφέρθηκε κι αυτός στο δημοτικό έντυπο λέγοντας ότι είναι κατώτερη των προσδοκιών και ότι υπάρχουν αστοχίες του συντάκτη επισημαίνοντας ότι “δεν υπάρχει σιδηροδρομικός κόμβος Νησελίου” και ότι δεν μπορεί το δημοτικό έντυπο να ζητάει από τους δημότες να διαφυλάττουν όλοι μαζί το κύρος της διοίκησης του δήμου...

Τέλος, ο σύμβουλος Τ. Τασιόπουλος που είναι μέλος της Συντακτικής Επιτροπής διάβασε μια δήλωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν μετείχε ποτέ σε καμιά συνεδρίαση της Σ.Ε και ως εκ τούτου δεν φέρει καμιά ευθύνη για ό,τι γράφεται στο δημοτικό έντυπο.`

Το σώμα μπήκε στην συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

Δεν υπάρχουν σχόλια: