Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Κομματικά στελέχη οι νέοι διοικητές των Δημόσιων Οργανισμών - Όλα τα ονόματα

Δείτε πια "αστέρια" της αγοράς, ποια άτομα που έχουν διακριθεί στο στίβο της ελεύθερης οικονομίας, που έχουν σαρώσει στον τομέα της καινοτομίας, που παίζουν στα δάχτυλα το μάνατζμεντ αναλαμβάνουν διοικητές σε δημόσιους οργανισμούς.

Δείτε όλους αυτούς που το μόνο...
στοιχείο που έχουν και φαίνεται ότι είναι πολύ σημαντικό και είναι η κομματική τους ταυτότητα και οι υψηλές γνωριμίες διορίζονται διοικητές δημόσιων οργανισμών.

Δείτε τους κυρίους αυτούς που αναλαμβάνουν τις θέσεις τους με αντιμισθία πολλών χιλιάδων ευρώ το μήνα και χειροκροτήστε τα τρία κόμματα της Κυβέρνησης Σαμαρά που ορκίζονταν στο όνομα της ελεύθερης αγοράς και τώρα επαναλαμβάνουν τον ...εαυτό τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τα ονόματα των νέων διοικητών στις ΔΕΚΟ που προέκυψαν ύστερα από συνεννόηση του Μαξίμου με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ θα είναι:       

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Δημήτρης Κούκης, δικηγόρος. Στην κυβέρνηση Καραμανλή ήταν πρόεδρος της Ολυμπιακής Αεροπορίας       

ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ: Αντώνης Σελιανάκης, αρχιτέκτονας, πρόεδρος στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας επί κυβερνήσεως ΝΔ.       

ΚΕΚ-ΕΛ.ΤΑ.: Μάκης Γάκης, γεωπόνος στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από την Μεσσηνία, υποψήφιος της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής στις τελευταίες εκλογές.       

ΕΛΟΤ-ΕΣΥΔ: Αγγελος Τόλκας, 34 ετών, δικηγόρος, πρώην βουλευτής Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων: Γιώργος Βερναρδάκης, διοικητής ΟΑΕΔ στην κυβέρνηση Καραμανλή       

ΕΤΕΑΜ: Γιώργος Γεροντούκος, πρόεδρος του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ) Οργανισμό Αντισεισμικού: Κώστας Σαββίδης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργολήπτων Δημοσίων Έργων (ΠΕΣΕΔΕ).       
Ταχυμεταφορές: Ορέστης Μεσοχωρίτης, πολιτικός μηχανικός, ιδιοκτήτης της ΔΕΥΚΩΝ Α.Τ.Ε.       

ΟΠΕΚΕΠΕ (Αγροτικής Ανάπτυξης): Γρηγόρης Αποστολάκος, πρώην βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ ΕΛΓΑ: Βασίλης Έξαρχος, χημικός μηχανικός, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ       

ΕΦΕΤ: Νίκος Τσιάλτας, προερχόμενος από τη ΔΗΜ.ΑΡ. ΕΛΓΟ-Δήμητρα: Κώστας Μπέσης, δασολόγος περιβαντολόγος, πρώην στέλεχος της Πολιτικής Άνοιξης, ήταν υποψήφιος στην Θεσπρωτία της ΝΔ και οργανωτικός γραμματέας της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα.       
ΟΓΑ: Κώστας Ζωντανός, ηλεκτρολόγος-μηχανικός ΕΜΠ, υπάλληλος του ΟΤΕ από το 1980 και διευθύνων σύμβουλος της θυγατρικής HellasCom, γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ       

ΟΣΚ (Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων): Στέφανος Αγιάσογλου, οικονομολόγος και πολιτευτής Αττικής της ΝΔ και πρώην γενικός διευθυντής του ΟΣΚ επί Καραμανλή.       

ΙΚΑ: Θα παραμείνει διοικητής ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Υποδιοικητής αναλαμβάνει ο Κώστας Παπαθανασίου, υποψήφιος στη Φωκίδα με τη ΝΔ.       

Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης: Δημήτρης Πανοζάχος, πρώην περιφερειάρχης Ηπείρου και υποψήφιος στην Αʼ Θεσσαλονίκης       
Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης: Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος θα παραμείνει ο Στέλιος Αγγελούδης, συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου. Επικρατέστερος ο Κώστας Ταγγίρης για εκτελεστικός αντιπρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: