Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ο ΠΑΝ. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ

*Απο το γραφείο τύπου του ΣΥΝ Ημαθίας
Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στον ΣΥΝ Ημαθίας, συνήθειες που έχουν να κάνουν κυρίως με προσωπικές στρατηγικές και όχι με πολιτική. Το λέω αυτό διότι μάθαμε από ραδιοφώνου (Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm) ότι ο υπεύθυνος τύπου του κόμματος Παναγιώτης Χατζησάββας παραιτήθηκε από την θέση του αφού εξαναγκάστηκε!!
Και όλα αυτά έλαβαν χώρα με αφορμή την επίσκεψη της Αμανατίδου στην Ημαθία και προφανώς εξ αιτίας της προβολής που είχε ο Χατζησάββας σε όλα τα μέσα ενημέρωσης του νομού Ημαθίας αλλά και στο τηλεοπτικό κανάλι της Πέλλας.
Είναι βέβαιον ότι δέχτηκε πικρόχολα σχόλια από τους υπόλοιπους της Ν.Ε Ημαθίας και αποφάσισε να φύγει.
Τι να πει κανείς όταν και στο κόμμα αυτό, της ανανεωτικής αριστεράς που υποτίθεται έχει μια διαφορετική πολιτική κουλτούρα λαμβάνουν χώρα τέτοιες καταστάσεις. Συγχαρητήρια.
Ο Παν. Χατζησάββας σχολίασε ως εξής:
Αγαπητέ κ. Μόχλα,θα ήθελα να διευκρινίσω στους αναγνώστες σας και σε εσάς προσωπικά ότι χαρακτήρισα την παραίτηση μου αναγκαστική υπό την έννοια ότι: 1. Ήταν μια σαφής ένδειξη διαμαρτυρίας και διαφορετικότητας.2. Δεν μπορούσα να παραμείνω σε μια θέση που λόγω της ιδιομορφίας της αλλά και των τοπικών συνθηκών απαιτεί αυτενέργεια σε πολλές περιπτώσεις διότι θα γινόμουν αντικείμενο πικρόχολων σχολίων και κακόπιστης κριτικής και στο μέλλον.
Σας ευχαριστώ θερμά.
Παναγιώτης Χατζησάββας
Θέλω να πω το εξής: Το παραπάνω σχόλιο δεν προσφέρει τίποτα διευκρινιστικό για να μην πω ότι δεν μπορώ να το κατανοήσω.
Εγώ ξέρω ότι: Το "πρόβλημα" προέκυψε επειδή δυο στελέχη, μεταξύ αυτών και ο Παν. Χατζησάββας, ανέλαβαν και ετοίμασαν την επίσκεψη στην Ημαθία της Λ. Αμανατίδου. Η πρωτοβουλία αυτή, που ήταν σε πλήρη συνεννόηση με την βουλευτή, προκάλεσε αντιδράσεις συγκεκριμένου στελέχους (δεν θέλω να ονοματίσω).
Επειδή η χτεσινή συνεδρίαση της ΝΕ του ΣΥΝ ήταν αρκετά θερμή επιλέχτηκε συνειδητά η παραίτηση που ήταν όμως προϊόν ασφυκτικής πίεσης από τα πράγματα όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί. Αυτά τα ολίγα.

2 σχόλια:

Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Αγαπητέ κ. Μόχλα,
θα ήθελα να διευκρινίσω στους αναγνώστες σας και σε εσάς προσωπικά ότι χαρακτήρισα την παραίτηση μου αναγκαστική υπό την έννοια ότι:
1. Ήταν μια σαφής ένδειξη διαμαρτυρίας και διαφορετικότητας.
2. Δεν μπορούσα να παραμείνω σε μια θέση που λόγω της ιδιομορφίας της αλλά και των τοπικών συνθηκών απαιτεί αυτενέργεια σε πολλές περιπτώσεις διότι θα γινόμουν αντικείμενο πικρόχολων σχολίων και κακόπιστης κριτικής και στο μέλλον.
Σας ευχαριστώ θερμά.
Παναγιώτης Χατζησάββας

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!
ΑΜΑΝ, ΑΛΕΞΗ ΤΙ ΕΧΑΣΕΣ...
ΣΝΙΦ!!! ΟΥΑΑΑΑ!!!
ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΟ?

ΑΛΛΟ ΨΩΝΙΟ ΑΥΤΟ!
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΑΝΗΦΟΡΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.

Α-ΓΕΙΑ ΣΟΥ