Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Διοργάνωση Βιωματικής - Επιμορφωτικής ημερίδας

Στις 9 Δεκεμβρίου 2008, ημέρα Τρίτη από τις 08:30 μέχρι στις 13:00 στην 3η Εκπαιδευτική Περιφέρεια του Νομού Ημαθίας θα πραγματοποιηθεί βιωματική - επιμορφωτική ημερίδα με εισηγητές τους κ.κ.
Ευαγγελία Κανταρτζή, Σχολική Σύμβουλο Π.Ε. (Γλώσσα για τις τάξεις Α΄ & Β΄)
Αιμιλία Κέκια, Σχολική Σύμβουλο Π.Ε. (Γλώσσα για τις τάξεις Γ΄ & Δ΄)
Ιωάννη Κολέτο, Σχολικό Σύμβουλο Π.Ε. (Γλώσσα για τις τάξεις Ε΄& Στ΄)
Ευτέρπη Θεοδώρου, Εκπαιδευτικό - Ερευνήτρια, μέλος της συγγραφικής ομάδας των Μαθηματικών Α΄ και Γ΄ Δημοτικού. (Μαθηματικά για τις τάξεις Α΄ & Γ΄)
Όλγα Κασσώτη, Εκπαιδευτικό - Ερευνήτρια, μέλος της συγγραφικής ομάδας των Μαθηματικών Στ΄ Δημοτικού. (Μαθηματικά για τις τάξεις Β΄ & Δ΄)
Πέτρο Οικονόμου, Συγγραφέα, Καθηγητή Μαθηματικών στο Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου Μακεδονία (Μαθηματικά για τις τάξεις Ε΄& Στ΄)
Ζαφειρούλα Μυλωνά, Σχολική Σύμβουλο Π.Ε. (Ολοήμερο και Ενισχυτική Διδασκαλία)
Το θέμα της ημερίδας θα είναι:
«Η διδασκαλία της Γλώσσας και των Μαθηματικών ανά τάξη και η λειτουργία των Υποστηρικτικών Θεσμών του ΄΄Ολοήμερου΄΄ και της ΄΄Ενισχυτικής Διδασκαλίας΄΄ στο Δημοτικό Σχολείο»
Την ημερίδα διοργανώνουν ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Περιφέρειας Π.Ε. Νομού Ημαθίας σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξάνδρειας Ημαθίας και θα γίνει στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας (Ελ. Βενιζέλου 9, απέναντι από το κέντρο Υγείας)Η προσέλευση όλων των εκπαιδευτικών της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας, είναι υποχρεωτική και τα σχολεία της 3ης Περιφέρειας θα παραμείνουν κλειστά.
Ο Σχολικός Σύμβουλος
Πέτρος Κλιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια: