Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Ο ΧΙΡΤΟΓΛΟΥ

Μεγάλο πολιτικό λάθος διέπραξε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δήμο Αντιγονιδών Δημήτρης Χίρτογλου την περασμένη εβδομάδα. Αρνήθηκε με απόλυτο τρόπο να συζητήσει τουλάχιστον με την επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Άννα Λαμπίρη για το μέλλον της παράταξης που αναφέρεται στην πλειοψηφία της στο χώρο του Πασόκ.
Πιο συγκεκριμένα, η κ. Λαμπίρη επισκέφθηκε με δική της πρωτοβουλία τον κ. Χίρτογλου και του ζήτησε να συναντηθούν και να μιλήσουν για την ενότητα της δημοτικής παράταξης που σήμερα, μετά την διάσπαση του 2006, έχει χωριστεί σε δυο κομμάτια.
Ο κ. Χίρτογλου αρνήθηκε με έντονο και απόλυτο τρόπο κάθε συζήτηση δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι εμμένει στην διασπαστική του θέση, μη κάνοντας τίποτα ώστε να επέλθει η ενότητα του χώρου και βέβαια, αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για το θέμα αυτό.
Είναι σαφές πως ο εν λόγω κομματικός χώρος, το ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να αξιολογήσει με σοβαρότητα την κατάσταση όπως διαμορφώθηκε και να πάρει τις αποφάσεις του.
Η Άννα Λαμπίρη έκανε το πρώτο βήμα αλλά δυστυχώς δεν βρήκε ανταπόκριση εξ αιτίας την στείρας άρνησης του Δ. Χίρτογλου…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΧΑΡΗ , ΑΝ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ- ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ- ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝΕ ΑΛΑ ΜΠΡΑΤΣΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ,Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ???

"karaΜπελας"