Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

H ΘΕΣΗ "12" ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ

Σήμερα Σάββατο, στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, αναδείχτηκε για ακόμα μια φορά το θέμα της θέσης «12» όπου προβλέπεται να γίνει η μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων του ΕΣΔΑ. Ως γνωστόν προ ημερών το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο γνωμοδότησε θετικά για την συγκεκριμένη θέση και ο υπουργός Πολιτισμού έκανε το ίδιο απαντώντας σε ερώτηση του Τ. Κουράκη (ΣΥΡΙΖΑ).
Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ έκανε επιτόπιο ρεπορτάζ και παρουσίασε τις θέσεις του ΤΕΕ (Παράρτημα Ημαθίας), της Αγγ. Κοταρίδου (αρχαιολόγος) και του Νομάρχη Κ. Καραπαναγιωτίδη.
Ο τελευταίος υποστήριξε ότι καλώς θα γίνει η μονάδα στην συγκεκριμένη θέση και δεν εγκυμονεί κινδνύνους αν και εφόσον ακολουθηθούν όλες οι επιταγές που προβλέπει ο νόμος στην κατασκευή των κτηρίων.
Αντιθέτως, οι άλλοι ομιλητές τάχθηκαν κατά της συγκεκριμένης θέσης και την ίδια θέση πήρε και ο ρεπόρτερ του τηλεοπτικού καναλιού.
**Κάντε "κλικ" εδώ: http://rapidshare.com/files/170950561/Periballontiko_egklhma_sth_Bergina__SKAI_06-12-2008_.aviγια να κατεβάστε το video.

Δεν υπάρχουν σχόλια: