Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΒΕΡΟΙΑ- Σε άδεια καθίσματα η ομιλία Κουκουλόπουλου

Μπροστά σε άδειες καρέκλες πραγματοποιήθηκε η κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ εν όψει των εκλογών της 6ης Μάη. Το καλό προεκλογικό κλίμα, για το ΠΑΣΟΚ, που προσπάθησαν να περάσουν οι υποψήφιοι βουλευτές μέσα από τα δελτία τύπου τους, ήταν μάλλον για...ψυχολογική τόνωση και τίποτα παραπάνω. Ο κόσμος που ψήφισε ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές γύρισε την πλάτη την Τετάρτη στην κεντρική εκδήλωση του κόμματος. "Η κινητοποίηση έγινε αλλά δεν πετύχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα" ψέλλισε στην...
έναρξη της εκδήλωσης ο Γραμματέας Αστέριος Παπαστεργίου.

Από την πλευρά του, ο ομιλητής Πάρις Κουκουλόπουλος κατέβηκε στην αίθουσα του Αιγές με 1,5 ώρα καθυστέρηση, μήπως και συγκεντρωθεί ο κόσμος. Όμως το θέαμα που αντίκρυσε μάλλον τον απογοήτευσε. Άδεια καθίσματα και το ακροατήριο σφιχτά κομματικό. Μάλιστα κάποιοι όπως μάθαμε, ενίσχυσαν με την παρουσία τους νωρίτερα την κομματική εκδήλωση της Δημοκρατικής Αριστεράς και μετά πετάχτηκαν και στο Αιγές, στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ.
Όσον αφορά την ομιλία, ο κ. Κουκουλόπουλος επανέλαβε ότι οι εκλογές είναι κρίσιμες, θα κρίνουν το μέλλον των επόμενων γενεών. Παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου απογοήτευσε τον κόσμο και αδίκησε κοινωνικές ομάδες ωστόσο πρόσθεσε ότι τώρα πρέπει να διορθώσει τις αδικίες.
koykoyl_ver1
Για τους αγανακτησμένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι το Κίνημα έχει υποχρέωση να τους μιλήσει και αυτοί είναι υποχρεωμένοι να ακούσουν.
Ο κ. Κουκουλόπουλος τόνισε ακόμη ότι χρεωκόπησε η Ελλάδα του αθηνοκεντρισμού, του παρασιτισμού και του life style, κι όχι η Ελλάδα που παράγει. Ο κ. Κουκουλόπουλος τόνισε ότι η Ελλάδα έφτασε σε αυτή την κατάσταση γιατί άπλωνε τα πόδια πέρα από το πάπλωμα και πρόσθεσε ότι δεν γινόταν να μην παρθούν τα μέτρα που ελήφθησαν.
Ακόμη παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη και πρόσθεσε ότι για να φτιαχθεί το κράτος χρειάζεται αποκέντρωση, απλούστευση διαδικασιών και αξιολόγηση.

πηγή: http://www.pliroforiodotis.gr/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και αυτοι που πηγαν βολεμενοι στο δημοσιο ηταν η' τους εταξε κατι ο υποψηφιος.
Τα ΚΟΡΟΙΔΑ ΞΥΝΗΣΑΝ!!!!!!!!
ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ νδπασοκ (1 κομμα ειναι πλεον)

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ είπε...

την επόμενη ομιλία να την κάνεις σε τηλεφωνικό θάλαμο

Ανώνυμος είπε...

Σε τι υπολογιζουν οι τυραννοι?
Στην ψυχικη εξουθενωση του θυματος.
Ο ωφελημενος απο την κριση ειναι γελαστος,αισιοδοξος,παιρνει πρωτοβουλιες,ειναι περηφανος για τον εαυτο του,και σιγουρα θα παει να ψηφισει το καθεστως νδ-πασοκ και αποκομματα..

Ο ανεργος,ο φτωχος,η μεσαια ταξη που χανεται,εχει την ψυχολογια του ηττημενου.Αποφευγει τις κοινωνικες επαφες,απομονωνεται,ντρεπεται για την καταντια του,παθαινει βαρια καταθλιψη και σκεφτεται οτι ολα χαθηκαν,οτι καθε αντιδραση ειναι ματαιη.
Ανθρωποι με τετοια ψυχολογια ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.Εκει πονταρουν οι τυραννοι.

Βοηθηστε να ανυψωσετε το ηθικο
των γνωστων σας να πανε να ψηφισουν
Ειναι κριμα αυτοι που περισσοτερο καταστραφηκαν απο την εκδικητικη μανια των τυραννων να χασουν τη μονη ευκαιρια που εχουν να ανταποδωσουν.
Αλληλεγγυη,αλληλοβοηθεια,σεβασμος σαυτους που χανουν τα παντα
και ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Θα είμαι ο τελευταίος που θα υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ! Επειδή όμως εκτός απο τις επιθυμίες μας, θα πρέπει να υποστηρίζουμε και την αλήθεια, θα παρατηρήσω το εξής απλό: Η φωτογραφία φαίνεται οτι είναι πριν απο την εκδήλωση. Αλλωστε δεν φαίνονται ούτε οι υποψήφιοι. Δεν ξέρω αν ήρθαν και άλλοι ή όχι, αλλά καλά είναι να είμαστε αντικειμενικοί...