Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Πρόγραμμα "Οικονομικής υιοθεσίας" ορφανών παιδιών στην Ελλάδα ξεκινάει το Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης

Επί είκοσι χρόνια στήσαμε ένα παγκόσμιο δίκτυο αλληλεγγύης για ορφανά παιδιά. Μπορούμε λοιπόν να το καταφέρουμε ακόμα καλύτερα στην Ελλάδα

Κυριακή 19/2/2012 ώρα 12:00 στο...
Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ ( 3ης Σεπτεμβρίου 110 – Πλ. Βικτωρίας)

Το Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης που επί είκοσι χρόνια έχει «υιοθετήσει» πάνω από 20.000 ορφανά παιδιά σ’ όλο τον κόσμο τώρα φιλοδοξεί να αγκαλιάσει τα ορφανά παιδιά της Ελλάδας που μας έχουν ανάγκη.

Σε συνεργασία με δήμους της Αττικής ( Αθηναίων, Αγ. Αναργύρων, Αιγάλεω και Περάματος) ξεκινάμε το νέο πρόγραμμα, οικονομικής «υιοθεσίας» και στήριξης, ορφανών παιδιών, που οικογένειά τους είναι ο παππούς ή η γιαγιά με πενιχρά εισοδήματα.

Για τα παιδιά αυτά, ετοιμάζουμε μια αποκριάτικη γιορτή την Κυριακή 19/2/2012 ώρα 12:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ(3ης Σεπτεμβρίου 110, Πλ. Βικτωρίας). Εκεί θα δοθεί στο χέρι του κηδεμόνα του παιδιού ( του παππού ή της γιαγιάς) η πρώτη χρηματική βοήθεια.

Όπως όλα αυτά τα χρόνια στηριχθήκαμε ΜΟΝΟ στην προσφορά και εμπιστοσύνη απλών ανθρώπων, έτσι και τώρα, χρειαζόμαστε τη στήριξή σας για να ξεκινήσουμε ένα ταξίδι ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, με στόχο να απλωθούμε σε όλη την Ελλάδα και να δώσουμε ξανά ελπίδα σε ορφανά παιδιά και στις οικογένειες τους.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Το Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης 14/02/2012

WWW.Karavani.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: