Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Πρόταση μέλους ΚΕ ΔΗΜ.ΑΡ.: Λεφτά για εκλογές δεν υπάρχουν- Όταν τα βρείτε ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΝ τότε να κάντε εκλογές !!!

Εκεί στη ΔΗΜ.ΑΡ. έχουν έμπνευση και σε τακτά χρονικά διαστήματα ρίχνουν ιδέες που αν μη τι άλλο προκαλούν συζητήσεις. Δηλαδή πως να αξιολογήσει την πρόταση του μέλους της Κ.Ε του κόμματος Astrid Zoe Okland να γίνουν εκλογές όταν βρεθούν τα απαραίτητα κονδύλια που απαιτούνται για τη διεξαγωγή τους;
Να μιλήσει κανείς για...
πολιτική αφέλεια, για πολιτική κουλτούρα που εκφεύγει του συνηθισμένου; Για αριστερή υπεύθυνη κρίση; Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι η πρόταση της κυρίας Okland οδηγεί στο εξής: Να μη γίνουν εκλογές έως ότου βρει η χώρα μας χρήματα να πληρώσει τα δάνεια, να καταβάλει μισθούς και συντάξεις και όταν περισσέψουν να κάνει και εκλογές. Δηλαδή ποτέ.

Και η πλάκα είναι ότι όταν άρχισα να γράφω αυτές τις γραμμές άκουγα στο δελτίο της ΝΕΤ τον πρόεδρο του κόμματος να λέει "Πρέπει να γίνουν εκλογές το ταχύτερο δυνατό".
Τι να πει κανείς. Όλο εκπλήξεις είναι η ΔΗΜ.ΑΡ. Δυσάρεστες εκπλήξεις όμως

Γράφει στον τοίχο της η κ. Astrid Zoe Okland

Κάποιοι "αδιάβαστοι" βγαίνουν και λένε για εκλογές. Κούνια που τους κούναγε. Παραθέτω απόσπασμα από το νέο μνημόνιο:
"Μείωση της λειτουργικής δαπάνης της κεντρικής κυβέρνησης, και της δαπάνης που σχετίζεται με τη διεξαγωγή εκλογών κατά τουλάχιστον 270 εκατομμύρια Ευρώ σε σύγκριση μ ε τον προϋπολογισμό ".

Το ερώτημα απευθύνεται κυρίως προς τον κύριο Σαμαρά που μιλά για άμεση προσφυγή στις κάλπες μετά το PSI:
Κύριε Σαμαρά εσείς το μνημόνιο το διαβάσατε; Και αν ναι, τα λεφτά από που θα τα βρείτε; Εκτός από τον όρο "τζάμπα μαγκιά" θα βάλουμε στην καθημερινότητά μας και τον όρο "τζάμπα εκλογές"; Σας ενημερώνω ότι κάποια πράγματα απλούστατα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ΥΓ: Εκτός, βέβαια και αν πάρετε αγκαζέ από τη μια τον Τσίπρα και από την άλλη την Αλέκα στις λαϊκές και πουλάτε κουπόνια όχι στήριξης του κόμματος αλλά υπέρ της διεξαγωγής εκλογών

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο που ακριβως βγαινει το συμπερασμα οτι προκειται για "προταση"?? Το σχολιο αναφερει μια συγκεκριμενη προβλεψη του μνημονιου που ο Σαμαρας επιμελως αποφευγει να αναφερει καθως με τις εκλογες δελεασε την ΚΟ του να ψηφισει το μνημονιο και αλιμονο του αν δεν γινουν. Αφελεια διακρινει εσας μαλλον που πιστευετε οτι οι αναγνωστες δεν εχουν τη δυνατοτητα να καταλαβουν οσα διαβαζουν, οσο και αν προσπαθειτε να τα διαστρεβλωσετε.

Ανώνυμος είπε...

Α, εμένα μου αρέσει πολύ αυτή η προσπάθεια διαστρ´εβλωσης των λεγομένων της κυρίας άστριντ που κάνετε. και είναι εξαιρετική και ρηξικέλευθη η άποψη " δεν κάνουμε εκλογές γιατί δεν έχουμε λεφτά "