Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΚΚΕ και ΚΝΕ επιμένουν αναχρονιστικά- Συλλαλητήριο για το ν/σ για τα ναρκωτικά

Πιστή στον αναχρονισμό της και στο συντηρητισμό της η ΚΝΕ και το ΚΚΕ αντιδρά με σπασμωδικούς τρόπους που κάνουν τους δεξιούς και τους εμπόρους να χαμογελούν.
Διοργανώνουν οι νεολαίοι του ΚΚΕ συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη ενάντια στο νομοσχέδιο που νομιμοποιεί τη χρήση και δε στέλνει σούμπιτους τους...
χρήστες στις φυλακές.
Αντί να δει κατάματα το πρόβλημα με τους χιλιάδες νέους που είναι μέσα στη χρήση και στο πρόβλημα και να κοιτάξει η ΚΝΕ και το ΚΚΕ πως θα τους βοηθήσει να βγουν σπάζοντας το φαύλο κύκλο της εμπορίας και της ποινικοποίησης επιμένει σε αναχρονισμούς και καταστολές που πουθενά δεν οδήγησαν σε θετικά αποτελέσματα.
Αντί να πιέσει να γίνει ακόμα πιο ανθρώπινο και προωθημένο το νομοσχέδιο οχυρώνεται πίσω από αναχρονισμούς αποτυχημένους το ΚΚΕ και η ΚΝΕ. Νομίζει ότι με οδηγίες προς ναυτιλομένους όπως στη δεκαετία του 1970 καθοδηγούσε τους νέους με μπροσούρες τύπου Φαράκου θα ελέγξει το κίνημα του αυτονόητου.
Και μετά αναρωτιούνται γιατί έχουν βαλτώσει τα ποσοστά τους...

Το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012, στις 18.00 στο άγαλμα Βενιζέλου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σωστα τα λεει η αλεκα... το κομμα χρειαζεται την νεολαια για να μοιραζει κουπονια σε παλλαικες συγκεντρωσεις και ριζοσπαστη στα φαναρια... ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΣΤΟ PSI KAI ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ! (ειναι εμφανης η σχεση μεταξυ αυτων των 2 αλλωστε)... ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!

smallorangeiguana είπε...

Para poly swsth kai periektikh topo8ethsh. To KKE gia pollosth fora kanei istorika la8os epilogh kai syntassetai me tis syntiritikes/deksies apopseis. Krima..

smallorangeiguana είπε...

Para poly swsto kai periektiko sxolio. Gia pollosth fora to KKE kanei istorika lan8asmenh epilogh kai syntassetai me tous synthritikous/deksious. Krima..

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και προοδευτική η χρήση ή η υπερασπιση της...
http://www.sansimera.gr/articles/332