Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΝΑΟΥΣΑ- ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ Ή ΠΑΜΕ ..ΚΑΝΑΠΕ;

Χαράτσια, φτώχεια- ακόμη και πείνα- απολύσεις, ανεργία, παγωνιά, μείωση μισθών και συντάξεων, υποβάθμιση κοινωνικών υπηρεσιών, νοσοκομείων και σχολείων, κλεισίματα μαγαζιών, μνημόνια, φαινόμενα κοινωνικής βίας, απόγνωσης και κοινωνικής κατάπτωσης. Πού οδηγούμαστε και τι δρόμο θα ακολουθήσουμε; Της μοναχικής... αποξένωσης, υποταγής και μοιρολατρίας ή της οργάνωσης των αντιστάσεών μας;

Πριν τις γιορτές ξεκίνησαν οι γειτονιές της Νάουσας την αυτοοργάνωσή τους. Για να συζητήσουν τη μη πληρωμή των χαρατσιών και την αλληλεγγύη τους. Μετά τις γιορτές, οι Επιτροπές Γειτονιών επιδιώκουμε τη συνέχιση των προσπαθειών μας. Δημιουργώντας ένα δίχτυ προστασίας, σωματικής επιβίωσης και ψυχικής υγείας για όλους τους γειτόνους. Αλλά και ένα βήμα ανοιχτού διαλόγου αλλά και μέτωπο πράξης σε ό,τι μας ενώνει.

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, ώρα 6μ.μ. βρισκόμαστε οι Γειτονιές του δήμου Νάουσας στην Εύξεινο Λέσχη Νάουσας και καλούμε τους πάντες σε έναν ανοιχτό διάλογο για το τι πρέπει να κάνουμε από δω και πέρα. Όλες και όλοι οι δημότες του δήμου μας ευπρόσδεκτοι με τις απόψεις- προτάσεις τους.Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο και όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: