Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ- ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ

Ας αφήσει το εισαγγελικό ύφος και ας κοιτάξει να απολογηθεί για τα όσα έχει κάνει ο Χαλκίδης και όχι να ασχολείται με τα του δήμου Αλεξάνδρειας. Εγώ έχω απαντήσει αναλυτικά στο πόρισμα του ελεγκτή και θα κριθούμε όλοι μας δήλωσε πριν από λίγο στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φ. Δημητριάδης με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη Χαλκίδη.
Όμως, ο βουλευτής επέλεξε τη...χειρότερη στιγμή για τους Ημαθιώτες και το λαό γενικότερα, είπε ο Φ. Δημητριάδης, να τα βάλει με όλους για να εμφανιστεί ως ο πολιτικός που είναι ο αμόλυντος και ο καλύτερος.
Ας κάνει την αυτοκριτική του πρώτα ο Χαλκίδης και μετά να μιλάει, είπε ο δήμαρχος και συνέχισε αναφέροντας ότι η κόρη του βουλευτή διορίστηκε στην ΑΓΡΟΓΗ.
Απαντώντας για την πρόκληση του Χαλκίδη να ελέγξουν το πόθεν έσχες του ο Φ. Δημητριάδης είπε ότι ας δώσει ο βουλευτής σε αρμόδιο επαγγελματία τα στοιχεία για να γίνει ο έλεγχος και συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί αυτή η σπουδή εκ μέρους του βουλευτή.
Τέλος, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας διαπίστωσε ότι η σημερινή συνέντευξη του βουλευτή ήταν προϊόν άγχους και πανικού για το πολιτικό του μέλλον και γι αυτό βγήκε με σπασμωδικό τρόπο για να πολώσει το κλίμα μήπως και πετύχει να μείνει στην επικαιρότητα δεδομένου ότι επί ένα χρόνο ήταν εξαφανισμένος από τα κοινά και τα προβλήματα της Ημαθίας, όπως είπε χαρακτηριστικά και με ύφος που λέει πολλά ο κ. Δημητριάδης είπε ότι «δεν θα τον ακολουθήσω στον κατήφορο που έχει επιλέξει ο Μ. Χαλκίδης».

Είναι προφανές ότι η κόντρα μεταξύ του Βουλευτή και της διοίκησης του δήμου αλλά και του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ Ημαθίας ολοένα και εντείνεται αφού ο Μ. Χαλκίδης έχει φαίνεται ότι επέλεξε να είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής και ο προεκλογικός αγώνας που θα κάνει θα στηρίζεται στη σύγκρουση με την συγκεκριμένη ομάδα. Το ερώτημα που θα απαντήσει η κάλπη είναι αν τον συμφέρει μία τέτοια σύγκρουση που μοιάζει εν πολλοίς με άλμα στο κενό…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δώσετε όλοι το πόθεν έσχες στη δημοσιότητα. Και ο Χαλκίδης πιστεύω το έκανε αυτό γιατί ακούγονται διάφορα έξω στην πιάτσα.Όσο για την κόρη του και βέβαια έσφαλε ,αλλά τιμωρήθηκε αφού την έδιωξαν. Για τη χειρότερη στιγμή. Χειρότερη στιγμή είναι για την Διοικούσα παράταξη του Δήμου Αλεξάνδρειας διότι κατηγορούνται η καταδικάστηκαν οι Τζιφόπουλος , Δημητριάδης , Βενιόπουλος και ο επίδοξος Συμπαραστάτης του Δημότη.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει άνθρωπος με νου και σκέψη στην Ημαθία που μπορεί έστω και για μια στιγμή να υπερασπιστεί τον χαλκίδη?

Τον παντελώς άγνωστο βολευτή του νομού μας, που με την ανυπαρξία του φρόντισε να βουλιάξει τον ήδη καταποντισμένο νομό μας στα τάρταρα?

Αυτόν που δε ντράπηκε να ασπαστεί το χέρι της θυγατέρας του απέθαντου δράκουλα της Κρήτης, του προδότη της χώρας μας, σε αντάλλαγμα μιας βουλευτικής έδρας?

Εσύ φίλε που κάθισες και έγραψες αυτό το σχόλιο για να δικαιολογήσεις μια από τις πολλές εσχατιές του Χαλκίδη, με σκοπό να υποβαθμίσεις το θέμα και να λασπολογήσεις εναντίον του Δημητριάδη, δυστυχώς κοιμάσαι όρθιος και πληρώνεις άδικα ξενοδοχείο. Πέντε αστέρων μάλιστα.

Όνειρα γλυκά.

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο παπαγαλάκι 4:14

Φιλαράκι για την ταμπακέρα θα μας πεις κάτι? Ο Χαλκίδης είναι αυτός που είναι χρόνια Δήμαρχος , χρόνια Βουλευτής, και εάν το θέλει πάλι Βουλευτής θα είναι, γιατί αλλοίμονο αν ο θεός άκουγε τα κοράκια!! Για πια συκοφαντία μιλάς εις βάρος του Δημητριάδη? Υδατόπυργος, καταγγελία από Μαργαρίτη, Τσιφόπουλος Καρέλης, 10 μήνες φυλακή μηνυτής οι οικολόγοι, Στεργιόπουλος 1 χρόνο φυλακή 2 χρόνια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, μηνυτής η αστυνομία, Βενιόπουλος κατηγορούμενος για υπαιξέρηση, μηνυτής με απόφαση δημοτικου συμβουλίου Καρέλης, πορίσματα τον ένα μετά το άλλο εις βάρος το πρώην Δήμου Μελίκης, και ο Δημητριάδης πέρα βρέχει καμία ενημέρωση προς τους δημότες, γιατί? Τυχαίο δεν νομίζω!! Όμως περίμενε το μεγάλο ΜΠΑΜ δεν ακούστηκε ακόμη!! Αν μετρήσεις μέχρι το είκοσι θα το ακούσης!! Άντε καλό καναβουρόσπορο!

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε θα μάθουμε κάποια φορά την αλήθεια με όλα αυτά? Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε Μόχλα εσύ είσαι το γραφείο τύπου του Δημητριάδη? Δημοτικός εκπρόσωπος? Κάτι όπως ο Μόσιαλος δηλαδή?