Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

Σαράντα περίπου πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Νάουσας χτες το βράδυ και πήραν μέρος στη συνέλευση που είχε ως θέμα τον προγραμματισμό των κινητοποιήσεων στην Ημαθία στα πλαίσια της αντίστασης στην ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική.
Οι παριστάμενοι κατέθεσαν...την εμπειρία τους και τις προτάσεις τους για μορφές οργάνωσης και κινητοποιήσεων δεδομένου ότι ο χειμώνας που έρχεται θα είναι πολύ δύσκολος και η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υλοποιεί τα πλέον σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα που εξαθλιώνουν τους πολίτες.
Από τους παριστάμενους στη συγκέντρωση απορρίφθηκε η αντίδραση στο μέτρο με τη νομική οδό αλλά αποφαίστηκε η πολιτική αντιμετώπιση του θέματος.
Κοινό αίτημα των παρισταμένων ήταν η οργανωμένη αντίσταση στους μηχανισμούς του κράτους που πλήττουν τους πολίτες όπως το χαράτσι της ΔΕΗ και προτάθηκε αφενός η δυναμική παράσταση στα γραφεία της επιχείρησης όσο και η οργανωμένη αντίδραση στη διακοπή ηλεκτροδότησης σπιτιών από τα συνεργεία των εργολάβων.
Επίσης, αποφασίστηκε η συμμετοχή τους στην κινητοποίηση που διοργανώνει το ΕΚ Νάουσας την Τετάρτη στις 11 στην ΔΟΥ Νάουσας όπου θα διαμαρτυρηθούν για τα χαράτσια που έχουν επιβληθεί και το μεσημέρι στη 1 στη ΔΟΥ Βέροιας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: