Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΔ ΗΜΑΘΙΑΣ- ΛΕΤΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΑ "ΧΡΟΝΙΚΑ" ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΜΕ "ΑΚΡΕΣ"...

Δυο γυναίκες γιατί το επιβάλλει ο νόμος. Ποιες θα είναι δε γνωρίζω αλλά και στην παρούσα φάση δεν απασχολεί κανέναν γιατί δε φαντάζεται κανείς ότι από αυτές που ενδιαφέρονται μπορούν να κάνουν την διαφορά.
Μένουν τέσσερις θέσεις και πρέπει να καλυφθεί γεωγραφικά η Ημαθία.
Έχουμε και λέμε, λέει στα ΧΡΟΝΙΚΑ, ο έμπειρος και με...«άκρες» στη Συγγρού συνομιλητής: «Σίγουρα είναι ο Ζιώγας και γράψτο». «Το γράφω» του απαντώ.
«Από τη Νάουσα θα είναι ο Μπίλης, ένα νεαρό στέλεχος της ΝΔ από την περιοχή», συνεχίζει και τον ρωτάω: «Να το γράψω κι αυτό;». Η απάντησή του σταθερή: «Γράψτο κι αυτό το όνομα».
Μένουν άλλες δυο θέσεις και έχουμε και τον νυν βουλευτή, τον Μ. Χαλκίδη, του λέω. Η απάντησή του είναι σαφής και δυσάρεστη για τον εκ Μελίκης πολιτικό: «Ο Χαλκίδης δε θα είναι υποψήφιος. Στη θέση του θα είναι ο νεαρός Μπαρτσώκας».
Δικαιολογημένα του αντιτείνω: «Μα είναι δυνατόν να μη βάλουν υποψήφιο τον Χαλκίδη όντας εν ενεργεία βουλευτής; Δεν είναι εύκολο να τον πετάξουν έξω». Η απάντηση του συνομιλητή είναι σίγουρη: «Ο Χαλκίδης δε θα είναι υποψήφιος. Προορίζεται για άλλη θέση».
Μάλιστα, αφού ξεπεράσαμε τον Χαλκίδη έχουμε άλλον «σκόπελο», τον Λ. Τσαβδαρίδη, του λέω. «Θα είναι ο Τσαβδαρίδης μέσα;» ρωτάω. Η απάντηση και σ΄ αυτή την ερώτηση είναι «φωτιά»: «Ούτε ο Λάζαρος θα είναι μέσα και υπάρχουν λόγοι που δε θα είναι αλλά δε μπορώ να τους πω τώρα. Σε λίγες μέρες θα σου εξηγήσω» μου απαντάει ο συνομιλητής μου.
«Και ποιος είναι ο έκτος υποψήφιος;» ρωτάω. Η απάντηση του συνομιλητή είναι αβίαστη: «Θα είναι υποψήφιος ο Βεσυρόπουλος».
Σας μεταφέρω τη συζήτηση και εσείς μπορείτε να την αξιολογήστε. Βέβαια, στην πολιτική όλα είναι πιθανά και τίποτα δεν αποκλείεται αλλά εγώ θεωρώ ότι είναι σχεδόν αδύνατον να μην είναι, εφόσον το θέλουν, υποψήφιοι τόσο ο Χαλκίδης όσο και ο Τσαβδαρίδης.
Ίδωμεν...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προτείνω τον εφοριακό κ Αντώνη Καραμούσα για να δέση καλά η ΝΔστο Νομό μας!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Με πορδές αυγά δεν βάφονται