Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Η "ΠΡΩΤΗ" ΤΟΥ ΤΟΛΚΑ ΕΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ

Μεγαλεία για τον νεαρό που ξαφνικά έγινε διάσημος και έδωσε χαρά μεγάλη στο οικογενειακό του περιβάλλον και συνεχίζει να δίνει που τον βλέπουν στο τηλεοπτικό γυαλί.
Ο Άγγ. Τόλκας, ο τρίτος σε δύναμη σταυρών βουλευτής Ημαθίας έκανε σήμερα την πρώτη του δήλωση ως αναπληρωτής Κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στη ΝΔ για την πρότασή της για έκδοση ευρωομόλογου.
Ως πρώτη δήλωση δικαιωματικά θα την φιλοξενήσουμε για να δώσουμε κι εμείς με τη σειρά μας χαρά στους ψηφοφόρους του και στους δικούς του.
Δείτε τι είπε ο Αγγ. Τόλκας:Τα πυρά του κατά της ΝΔ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Αγγελος Τόλκας, κατηγορώντας την ότι προσπαθεί «με εμφανή αγωνία» να καρπωθεί την πατρότητα της ιδέας για την έκδοση ευρωομολόγου.

«Χαιρόμαστε που η ΝΔ αποδέχεται την ορθότητα της λύσης του ευρωομολόγου, για την οποία αγωνίζεται επί δύο χρόνια διεθνώς ο Πρωθυπουργός» σημείωσε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον κ. Τόλκας ήδη από το Δεκέμβριο του 2009, ο κ. Παπανδρέου, διατύπωσε δημόσια την ανάγκη θέσπισης ευρωομολόγου. Όπως επισήμανε, έθεσε επισήμως το ζήτημα σε όλα τα διεθνή και ευρωπαϊκά fora στα οποία συμμετείχε, καθώς και στις κατ΄ ιδίαν συναντήσεις του με Ευρωπαίους ηγέτες.

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση, «να εγκαταλείψει τη μικροκομματική τακτική και την ανέξοδη εσωτερική ρητορική της και να προωθήσει την ιδέα του ευρωομολόγου στον πολιτικό χώρο όπου συναντά τη μεγαλύτερη αντίσταση, δηλαδή στους κόλπους των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Φιλελευθέρων». Εκεί όμως, πρόσθεσε, «δυστυχώς για την ίδια και για τον τόπο, η Ν.Δ. έχει απολέσει πλήρως την αξιοπιστία της και, συνεπώς, την όποια αποτελεσματικότητα της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: