Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

VIDEO ΤΡΟΜΟΥ:Ο ΓΑΠ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΛΑ......


Πλέον δε χωράει αμφιβολία ότι ο πρωθυπουργός της χώρας δεν έχει καμία επαφή με την πραγματοκότητα. Άραγε θα βρεθεί κάποιος να του το πει;Μην τον αφήνετε ρε παιδιά άλλο. Μας καταστρέφει κι αυτός νομίζει ότι μας σώζει.Εγώ δεν τολμώ να δω το video του Γιωργάκη (είμαι και σε κρίσιμη ηλικία),όμως η enet.gr που άντεξε και το είδε,μας το περιγράφει παρακάτω. Οπότε όσοι δεν αντέχετε τις ισχυρές συγκινήσεις αρκεστείτε στις περιγραφές........
Στο διάρκειας δύο λεπτών και 19 δευτερολέπτων βίντεο, που αναρτήθηκε στη σελίδα του πρωθυπουργού στο YouTube, υποστηρίζεται η άποψη ότι τους τελευταίους 20 μήνες έγιναν όσα δεν είχαν γίνει "χρόνια ολόκληρα". Γίνονται αναφορές στο δάνειο των 110 δισ. ευρώ, στο ΑΣΕΠ, στη "Δι@υγεια", στον "Καλλικράτη", αλλά και στις περικοπές δαπανών στο Δημόσιο, στις ΔΕΚΟ και στα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με το σποτ, οι αλλαγές στο ασφαλιστικό "εξασφαλίζουν τις συντάξεις των παιδιών μας". Επίσης γίνεται λόγος για μείωση στις τιμές των φαρμάκων και των φόρων για όσους έχουν εισόδημα μικρότερο των 40.000 ευρώ.

Παρά τις περί του αντιθέτου αναφορές της τρόικας, η κυβέρνηση επιχαίρει για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, σημειώνοντας ότι επιβλήθηκαν πρόστιμα 3,4 δισ. το 2010 και κατασχέθηκαν 555 σκάφη.

Παράλληλα, κάνει λόγο για 5.000 αστυνομικούς δίπλα στους πολίτες στις γειτονιές, για την κατάρτιση δασικών χαρτών, "επιδοτήσεις των αγροτών στην ώρα τους", το "ψηφιακό σχολείο" και ούτω καθεξής.

Όσον αφορά στην ανάπτυξη, οι αναφορές περιορίζονται στη δημιουργία υπηρεσίας μίας στάσης για την ίδρυση επιχειρήσεων, στο άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων και στην άρση του καμποτάζ στην κρουαζιέρα. Θεωρεί δικό της έργο την αύξηση των εξαγωγών.

Δεν γίνεται αναφορά στα επαχθή -και άδικα πλην αναγκαία, κατά τον πρωθυπουργό- μέτρα, όπως είναι η οριζόντια μείωση μισθών στο Δημόσιο, η μείωση συντάξεων και η αύξηση των έμμεσων φόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: