Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ


TO MEGA για εγκλωβσιμό βουλευτών by fon1972
Αδυνατούν να καταλάβουν οι δημοσιογράφοι του ΜΕΓΚΑ, να ερμηνεύσουν την αντίδραση των αγανακτισμένων που απέκλεισαν τη Βουλή και προπηλάκισαν με μούντζες κλπ τους εξερχόμενους βουλευτές, υπαλλήλους της Βουλής και τους δημοσιογράφους.
Αδυνατούν οι καθεστωτικοί της δημοσιογραφίας να αντιληφθούν το φαινόμενο αν και πιστεύω ότι υποκρίνονται και... κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν.
Ναι, οι αγανακτισμένοι που προέβησαν στην πράξη αυτή λειτούργησαν απολύτως υγιώς και μάλιστα πολύ άργησαν. Άργησαν χρόνια.
Όταν επί σειρά ετών εμφανίζονται στις δημοσκοπήσεις δυσθεώρητα νούμερα που δηλώνουν πλήρη απαξίωση του πολιτικού προσωπικού, όταν υπάρχει μια οριζόντια στη συνείδηση του κόσμου ευθύνη για τους 300 της Βουλής είναι δύσκολο να μην θεωρούν ως λογική και απολύτως αναμενόμενη μια τέτοια εξέλιξη στην σημερινή περίοδο της έντονης κρίσης.
Οι πολίτες με την κίνησή τους αυτή θέλουν να δώσουν ξεκάθαρο μήνυμα: Οι φταίχτες για το σημερινό χάλι είναι οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι και τα πάσης φύσεως λαμόγια και αυτό θέλουν να ανατρέψουν. Θέλουν να διώξουν αυτό το πολιτικό προσωπικό αλλά να μη φέρουν άλλο στη θέση του. Θέλουν να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους και να κάνουν κουμάντο οι ίδιοι με νέες μορφές πολιτικής που προκύπτουν με πολύ γρήγορο τρόπο και μάλιστα εκπλήσσουν τα κομματικά επιτελεία.
Καλά έκαναν και περικύκλωσαν τη Βουλή διότι θεωρούν ότι εκεί μέσα οι Εθνοπατέρες δεν περιφρουρούν τη Δημοκρατία, δεν επιτελούν το έργο τους βάση του Συντάγματος αλλά έχουν καταστεί όργανα της Τρόικας και ισχυρών παραγόντων της χώρας με αντάλλαγμα τη θέση τους που αμείβεται πλούσια.
Δεν επιτέθηκαν κατά της Δημοκρατίας αλλά κατά αυτών που έχουν βιάσει τη Δημοκρατία και ξεπουλάνε τη χώρα, λεηλατούν τις ζωές τους και αφαιρούν τα όνειρα της νεολαίας.
Μπορεί οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι του ΜΕΓΚΑ να ανησυχούν και να καμώνονται ότι δεν καταλαβαίνουν αλλά να γνωρίζουν πολύ καλά ότι τόσο οι ίδιοι όσο και τα αφεντικά τους είναι μέρος του προβλήματος και όλοι μαζί αποτελούν τους βασικούς υπαίτιους της σημερινής κρίσης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και εσυ καθεστωτικός της δημοσιογραφίας είσαι οταν αποσιωπεις θέματα όπως υδατοπυργος. Αυτή θεωρείς εσυ δημοσιογραφια?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως εσύ δεν κάνεις τα ίδια με τους δημοσιογράφους του MEGA? Η διαφορά είναι ότι αυτοί στηρίζουν την Κυβέρνηση, ενώ εσύ στηρίζεις τον Δήμαρχο, όμως η τύχη σας θα είναι κοινή, όπως και τα συμφέροντα σας.