Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΠΙΕΡΙΩΝ

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας οργανώνει τη δημοφιλή δράση εθελοντικής πυροπροστασίας του Ολύμπου και των Πιερίων «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος 2011» και καλεί τα μέλη της, τις φίλες και τους φίλους της να στηρίξουν και φέτος, με όλες τους δυνάμεις, την αξιόλογη αυτή προσπάθεια.....
Πέρυσι, οι εθελόντριες και οι εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση, οι 518 οικογένειες από την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας αλλά και από άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως η Λάρισα, η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος κλπ. δήλωσαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία συνολικά 28 περιστατικά φωτιάς, τα οποία αντιμετωπίστηκαν όλα έγκαιρα.
Φέτος αναμένεται μεγαλύτερη συμμετοχή, αφού εκτός από τα παρατηρητήρια των Ν. Πόρων και της Ελάφου, θα λειτουργήσει και 3ο παρατηρητήριο στην Πλάκα Λιτοχώρου, δωρεά των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Πλάτων». Πρόκειται για ένα ευρύχωρο, ξύλινο κτίσμα το οποίο σχεδιάστηκε από την αρχιτέκτονα Χρυσάνθη Μπεκτά και κατασκευάστηκε από την εταιρεία «ΝΕΣΤΙΑ» Ε.Π.Ε. Η τοποθέτηση του3ου παρατητηρίου στην Πλάκα Λιτοχώρου θα ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα.

Την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011, στις 19:30, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των ενδιαφερομένων στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, όπου άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι συντονίστριες και οι συντονιστές του προγράμματος, θα δώσουν τις τελευταίες οδηγίες πριν την έναρξη της φετινής περιόδου, η οποία λόγων των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών (βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες) αρχίζει με καθυστέρηση δύο εβδομάδων.

Ραντεβού λοιπόν την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011, στις 19:30, στο 11ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης.

Δηλώσεις συμμετοχής online: http://www.ecss2006.com/TOPOS/2011060900.jpg

Η συντονιστική επιτροπή

Αγγλέζης Μ., Αϊβατζίδου, Μ., Βρέντζος Μ., Γαργαγέτα Χ., Γκογκίδης Α., Γκούντας, Β., Κιτιξή Κ., Κολυβάκη Α., Μελιόπουλος Χ., Μπέση Σ., Νατσιού Β., Πατέρα Β., Πατέρα Ν., Πιπινά Γ., Σταυριανίδης Κ., Τασοπούλου Μ., Τζομίδης Κ., Τσιαλός Ι., Τσολακίδης Η., Χιωτέλλη, Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: