Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ

Xρ. Κωτούλας
πρόεδρος
σχ. Επιτροπής Αλεξάνδρειας
Με το νέο νόμο καταργήθηκαν οι σχολικές επιτροπές στους δήμους και συγκροτήθηκε μια για κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης. Στο δήμο Αλεξάνδρειας αφού ολοκληρώθηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες διάλυσης των δεκάδων σχολικών επιτροπών συγκροτήθηκε η καινούργια που αναλαμβάνει το έργο της από αύριο που συγκροτείται σε σώμα.
Ο πρώτος πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής που σημειωτέον έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά της, είναι ο Χρ. Κωτούλας, σύμβουλος της πλειοψηφίας και ο οποίος εξέδωσε την παρακάτω πρόσκληση:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν.3463/2006 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 67 του N.3852/2010, σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας), σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας, που θα γίνει στις 14 Ιουνίου 2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 17:30, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: "Συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας»".

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: