Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Η ΣΠΙΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΕΙ

Φοβήθηκε ο άνθρωπος και απέσυρε τη συμμετοχή του από την εκδήλωση που εξήγγειλε η ΣΠΙΘΑ στη Θεσσαλονίκη ο πρύτανης του ΑΠΘ κ. Μυλόπουλος.
Με ανακοίνωσή του ο πρύτανης δηλώνει ότι αποσύρει την συμμετοχή του στην εκδήλωση της ΣΠΙΘΑ επειδή βρέθηκε προ...τετελεσμένων γεγονότων.
Η δήλωση του πρύτανη είναι: "Επειδή βρέθηκα, παρά τις αρχικές συνεννοήσεις, προ τετελεσμένων γεγονότων τόσο ως προς τη μορφή, όσο και ως προς το περιεχόμενο της εκδήλωσης της Πέμπτης 9.6.2011 στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να αποσύρω τη συμμετοχή μου από αυτήν."
Βέβαια, είχε προηγηθεί η απαγόρευση της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης στη ΣΠΙΘΑ να κάνει συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους αντιπροτείνοντας δυο άλλα σημεία (Ρωμαϊκή αγορά, παραλία). Στελέχη της ΣΠΙΘΑ καταγγέλλουν τον δήμαρχο Μπουτάρη για φασιστική εκτροπή αλλά δε λένε κουβέντα για την πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει στα πλαίσια των αγανακτισμένων τους οποίους επιχειρούν στα ίσα και χωρίς προσχήματα να οικειοποιηθούν και να εγκολπώσουν και αύριο να μετατρέψουν σε εκλογική δύναμη.
Κι όλα αυτά, δυστυχώς, με τις ευλογίες του Μ. Θεοδωράκη που φέρεται και άγεται από τους συμβούλους του που προ ετών συμβούλευαν τον Μητσοτάκη...
Τι βγαίνει από την ιστορία αυτή;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η ΣΠΙΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: