Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: ΜΕ 9 ΕΥΡΩ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΙΝΟ ΤΑΞΙ

Με 9 ευρώ θα μπορούν να ταξιδέψουν οι επιβάτες με το InterCity στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Η νέα ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική που προωθεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προβλέπει εκπτώσεις στα εισιτήρια που κλείνονται νωρίτερα, ενώ στο πακέτο προσφορών περιλαμβάνεται και ...
ανταπόκριση με ταξί από και προς τους σταθμούς.
Τη δόξα του αεροπλάνου φαίνεται ότι ζήλεψε το τραίνο. Έως το τέλος Ιουνίου σε κάθε δρομολόγιο InterCity Αθήνας - Θεσσαλονίκης θα προσφέρονται περίπου 30 θέσεις με τιμές που θα ξεκινούν από 9 ευρώ.

Με το απλό InterCity κοστίζει από 36 – 51 ευρώ. Επομένως ο επιβάτης που θα κλείσει αρκετό καιρό πριν εισιτήριο θα επωφελείται έκπτωσης ως και 82 %.

Έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις με εταιρείες ραδιοταξί για την υπηρεσία τραίνο ταξί.

Ο επιβάτης που θα επιλέγει αυτή την υπηρεσία θα έχει τη δυνατότητα με ενιαίο μειωμένο εισιτήριο να εξασφαλίζει και τη μεταφορά του με ταξί από και προς το σταθμό για αυθημερόν μετακινήσεις.

Θέμα εβδομάδων είναι η παροχή ιντερνέτ στο άξονα Αθηνών Θεσσαλονίκης που θα μπορεί να χρησιμοποιεί ο επιβάτης κατά τη διάρκεια της διαδρομής

(περίπου δέκα εκατομμύρια επιβάτες ετησίως επιλέγουν το τρένο για τις μετακινήσεις τους. Τους τελευταίους 4 μήνες , που οι επιβάτες του ΟΣΕ έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν και ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους, έχουν εκδοθεί 200.000 εισιτήρια μέσω διαδικτύου). Οι επιβάτες θα μπορούν σύντομα να εκδίδουν εισιτήριο μέσω του τετραψήφιου 1100 και με χρήση πιστωτικής κάρτας.

ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤ, NET FM
Ρεπορτάζ: Ελένη Χρονά

Δεν υπάρχουν σχόλια: