Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ 2

Ενώπιον περιορισμένου κομματικού ακροατηρίου ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Κ. Γκιουλέκας μίλησε για την πρόταση του κόμματός του για την οικονομία που έχει τον "κωδικό" Ζάππειο ΙΙ.
Η πρόσκληση της ΝΟΔΕ Ημαθίας για... την Αλεξάνδρεια φαίνεται δεν συγκίνησε όλους τους Νεοδημοκράτες που δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ίσως γιατί πλέον τα κόμματα δεν είναι καθόλου ελκυστικά.
Ο κ. Γκιουλέκας με την γνωστή "ξύλινη" κομματική γλώσσα επιχείρησε να πείσει το ακροατήριό του ότι η ΝΔ αν και έκανε λάθη στην διακυβέρνηση της χώρας δεν ευθύνεται για το σημερινό χάλι και ότι για όλα ευθύνεται ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ που συκοφάντησε τη χώρα διεθνώς με αποτέλεσμα να μη μπορεί να δανειστεί φθηνά.
Η γνωστή προσέγγιση της ΝΔ που πλέον δεν αγγίζει και δε συγκινεί κανέναν αλλά φαίνεται ότι είναι δύσκολο στο κομματικό και πολιτικό προσωπικό της ΝΔ να αλλάξει ριζικά και να κάνει γενναία αυτοκριτική.
Το γεγονός αυτό προδικάζει το αύριο που είναι βέβαιο ότι θα συμβεί. Αν και εφόσον η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, γεγονός πολύ δύσκολο, τότε θα έχουμε τις ίδιες αποφάσεις, τις ίδιες πολιτικές με διαφορετικά πρόσωπα.
Γιατί και η ΝΔ δε διαφωνεί στον πυρήνα της ακολουθούμενης πολιτικής αλλά στα επιμέρους. Βρίσει σωστή την απόφαση των αποκρατικοποιήσεων, την εποπτεία του ΔΝΤ ως αναγκαίο κακό για να πάρουμε τα δάνεια που ολοένα βαθαίνουν την εξάρτηση της χώρας μας από τους δανειστές κλπ.
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φ. Δημητριάδης, οι αντιδήμαρχοι Σ. Κούγκας, Ν. Γκαβαρδίνας και Κ. Βενιόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κ. Καραπαναγιωτίδης, οι τέως βουλευτές Λαζ. Τσαβδαρίδης και Ηλ. Φωτιάδης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: