Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ- ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ: ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΥΠΕΣΧΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΡΟΚΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ!

Πριν από δέκα μέρες η νέα υπουργός Γεωργίας κ. Μπατζελή έκανε δηλώσεις λέγοντας ότι η Ε.Ε καλεί τη χώρα μας να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το πακέτο Χατζηγάκη γιατί θεωρεί ότι είναι ψεύτικες οι δηλωμένες ζημιές των παραγωγών και ότι στην ουσία είναι ενίσχυση του εισοδήματος.
Προ ημερών, οι δυο από τους τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, οι κ. Τ. Σιδηρόπουλος και Θ. Γικόνογλου ανακοίνωσαν ότι ο μεν πρώτος είχε συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου και τόνισε ότι πρέπει να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις της κυβέρνησης της ΝΔ προς τους αγρότες και στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο δεύτερος βουλευτής τονίζοντας ότι δεσμεύεται να γίνουν πράξη τα υπεσχημένα.
Και ρωτώ εγώ ο αφελής: η συμπεριφορά αυτή των δυο βουλευτών βοηθά ή δυσκολεύει την ζωή της υπουργού; Πως είναι δυνατόν να βγαίνουν δυο βουλευτές σχεδόν ταυτόχρονα και να ζητάνε να υλοποιηθεί μια πολιτική ενισχύσεων του αγροτικού εισοδήματος όταν η χώρα μας εγκαλείται από την Ε.Ε (όπως δήλωσε η κ. Μπατζελή) για ενέργεια που δεν συνάδει με το κοινοτικό δίκαιο;

Είναι φανερό ότι οι δυο βουλευτές θέλουν να δείξουν ότι ενδιαφέρονται για τους αγρότες και πολύ καλά κάνουν αλλά νομίζω ότι στο θέμα αυτό έκαναν πολιτικό λάθος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΑΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ .
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ..
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΑ...
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ....
ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΡΑ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ.........
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ?
ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΕΚ?
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ?
ΝΑΙ Η ΟΧΙ ?
ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ(ΣΕ ΟΣΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ?