Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Θ. ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ: ΤΩΡΑ ΕΡΓΑ ΑΝΤΙ ΛΟΓΙΑ

Δήλωση Θανάση Γικόνογλου
Βουλευτή Ημαθίας
Θέλω να ευχαριστήσω τους Ημαθιώτες με έργο αντί λόγου

Η 4η του Οκτώβρη πέρασε στην ιστορία του τόπου και καταγράφεται, ως η μέρα κατά την οποία ο λαός έδωσε, αφενός την πιο ισχυρή εντολή διακυβέρνησης μεταπολιτευτικά στο ΠΑΣΟΚ και αφετέρου το πιο ηχηρό μήνυμα δυσφορίας που δόθηκε ποτέ σε κυβέρνηση.
Προσωπικά, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ημαθιωτών, οι οποίοι με εξέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στην Ελληνική Βουλή, αισθάνομαι ότι η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πολίτες στο ΠΑΣΟΚ αποτελεί μια ξεκάθαρη, δυναμική και επιτακτική εντολή να εργαστούμε σκληρά για να αλλάξουμε την πορεία της χώρας προς το καλύτερο.
Παρερμηνείες αλλά και τυμπανοκρουσίες για την μεγάλη διαφορά που έδωσαν οι πολίτες στο ΠΑΣΟΚ, δεν επιδέχονται των ιστορικών για τον τόπο στιγμών που ζούμε.
Ο λαός απαιτεί από το ΠΑΣΟΚ ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματα του και ξεκάθαρη προοπτική για δραστικές αλλαγές στον τόπο.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ανέπτυξε στο διάστημα που προηγήθηκε των εκλογών το ολοκληρωμένο σχέδιο διακυβέρνησης και οι πολίτες του έδωσαν το πράσινο φως να το κάνουμε πράξη και αυτό θα κάνουμε δίχως καθυστέριση.
Συνηθίζεται οι εκλεγμένοι βουλευτές να ευχαριστούν τους πολίτες για την ψήφο τους.
Προσωπικά προτιμώ να τους διαβεβαιώσω, πως όσα είπαμε κατά την προεκλογική περίοδο αποτελούν συμβόλαιο εμπιστοσύνης μεταξύ μας και πως δεν περισσεύει χρόνος για λόγια.
Πρόθεση μου είναι, να ευχαριστήσω πραγματικά τους συμπολίτες μου μέσα από τη δουλειά που θα κάνω για την ανάπτυξη του τόπου μας, για την καλυτέρευση της ζωής μας και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, και όχι με λόγια.
Φίλες και φίλοι,
Με τη βεβαιότητα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με όλους μας θα προχωρήσει άμεσα στην εφαρμογή του κυβερνητικού προγράμματος που επικρότησε ο λαός με την ψήφο του, σας καλώ στην πορεία προς ένα καλύτερο αύριο.
Ως νεοεκλεγμένος βουλευτής Ημαθίας θα είμαι διαρκώς κοντά στα καθημερινά προβλήματα του τόπου και το πολιτικό μου γραφείο ανοικτό σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

KALH EPITYXIA. PERIMENOYME POLLA APO SENA KAI NA MHN KSEXASEIS TIS YPOSXESEIS SOY

Ανώνυμος είπε...

ΠΛAKA KANETE !