Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Σε κατάληψη του σχολείου τους προχώρησαν χτες το πρωί οι μαθητές του 1ου Λυκείου Αλεξάνδρειας. Οι μαθητές διαμαρτύρονται κυρίως για την έλλειψη χώρων που έχει ως συνέπεια να αναγκάζονται αρκετά τμήματα να κάνουν μάθημα σε αίθουσες που ενοικιάζονται σε κτίρια πέριξ του σχολείου.
Επίσης, μέσα στα αιτήματά τους είναι η αύξηση των δαπανών για τηνπαιδεία, ένα πάγιο αίτημα δεκαετιών που καμιά κυβέρνηση δεν ικανοποιεί.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα χρήματα για 4 αίθουσες υπάρχουν εδώ και 3 μήνες. Είναι εδώ και 3 μήνες θέμα του Δήμου να βάλει τις βάσεις για τις αίθουσες. Ο κύριος Ανεσίδης είχε πει σε συγκεντρωση γονέων και καθηγητών , ότι εντός του Οκτώβρη θα είναι έτοιμο. Άντε και Καλά Χριστούγεννα. Και Καλό Πάσχα , και Καλό Καλοκαίρι και έχουμε εκλογές έτοιμες οι αίθουσες ,ή μάλλον οι βάσεις , γιατί οι αίθουσες είπαμε εδώ είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σύλλογος Γονέων θα κάνει καμμιά συγκέντρωση; Τι περιμένει;Να τελειώσει η χρονιά σαν το Δήμο; Έλεος. Μην καθόμαστε πάνω σε τίτλους και αξιώματα και δεν κάνουμε το πρέπον . Για τα φουκαριάρικα τα παιδιά μας...