Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΑΓΓ ΤΟΛΚΑΣ

Την πρόθεσή του να δηλώσει παραίτηση από την θέση του Νομαρχιακού Συμβούλου γνωστοποίησε στην συνεδρίαση της Τετάρτης ο νεοεκλεγείς βουλευτής Άγγελος Τόλκας.
Ο κ. Τόλκας στην τελευταία του συμμετοχή στο Νομαρχιακό Συμβούλιο χαρακτήρισε την συνεργασία του με τον κ. Μούρνο καλή και την εκτίμηση αμοιβαία και δήλωσε ότι θα παραιτηθεί από την θέση του Νομαρχιακού Συμβούλου διότι δεν θα μπορεί ως βουλευτής να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του Οργάνου.
«Η Ημαθία οφείλει να διεκδικήσει και να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αλλαγών» τόνισε ο κ. Τόλκας και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα με συγκεκριμένες προτάσεις.
Κατά τα λοιπά, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είχαν υπηρεσιακό χαρακτήρα και η συζήτηση έγινε χωρίς τον Νομάρχη που απουσίαζε.
Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης ο πρόεδρος του Θανάσης Κοπατσιάρης έκανε γνωστή την επιστολή παραίτησης της συμβούλου Μαρίας Αλδάκου από την θέση του Γραμματέα του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Η κ. Αλδάκου επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή και μετά από νέα ψηφοφορία, νέος Γραμματέας εκλέχτηκε ο σύμβουλος Στάθης Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: