Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. ΕΨΑΧΝΑΝ ΟΙ ..ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Σκηνές απείρου κάλλους στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας ή καλύτερα στον αύλειο χώρο αυτού αφού η απερισκεψία ενός δικαστικού αντιπροσώπου από εκλογικό τμήμα της πόλης ανάγκασε χτες τους δυο υποψήφιους της ΝΔ να παρίστανται σε μια διαδικασία ανεύρεσης ...ψηφοδελτίων!!
Πιο συγκεκριμένα, ο δικαστικός αντιπρόσωπος αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της καταμέτρησης και έκλεισε το πρακτικό με τις υπογραφές των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής και τους αποχαιρέτησε, ξέχασε να πάρει το σάκο με τα ψηφοδέλτια μαζί του.
Έστειλε κανονικά την επίσημη ενημέρωση στο ΥΠΕΣ αλλά ο σάκος ήταν αφημένος στο εκλογικό τμήμα που ήταν στο 1ο δημοτικό σχολείο.
Την επόμενη ημέρα, τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, πήγαν οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου να καθαρίσουν το σχολείο ώστε την επόμενη να παραδοθεί προς χρήση στους μαθητές.
Εκεί, βρήκαν το σάκο και προνόησαν να τον μαζέψουν αντί να θεωρήσουν ότι πρέπει να οδεύσει προς τη χωματερή.
Τον πήγαν στο χώρο πίσω από το δημοτικό κτήριο, είδαν ότι έχει μέσα ψηφοδέλτια και ενημέρωσαν τους διοικούντες του δήμου Αλεξάνδρειας.
Αυτοί με τη σειρά τους ενημέρωσαν τη Νομαρχία και λίγο μετά κατέφτασαν οι κ. Χαλκίδης και Τσαβδαρίδης μαζί με συνεργάτες τους και άρχισαν όλοι μαζί να μαζεύουν τα ψηφοδέλτια που ήταν εκεί, να εξετάζουν τις μονογραφές και να κάνουν καταμέτρηση.
Ως γνωστόν, η διαφορά μεταξύ των δυο ήταν μικρή και ο καθένας εξ αυτών ήθελε να περιφρουρήσει τα ..κεκτημένα μην τυχόν και γίνει καμιά ..στραβή.

ΝΕΟ- ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ
Τηλεφώνησε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης την Κυριακή το μεσημέρι και πληροφόρησε την εφημερίδα ότι ο ίδιος δεν ήταν ούτε έστειλε κανέναν εκπρόσωπό του στην όλη διαδικασία στο δήμο Αλεξάνδρειας.
Είπε ακόμη ότι ο μόνος που πήγε ήταν ο Μιχ. Χαλκίδης και δεκατρεις συνεργάτες του. Είπε ακόμη ότι έχει στα χέρια του έγγραφο του δήμου Αλεξάνδρειας που αναφέρει τα γεγονότα και λέει μεταξύ άλλων ότι πήγε ο βουλευτής και οι συνεργάτες του στο δημαρχείο, έψαξαν και βρήκαν όλα τα ψηφοδέλτια που αναγράφονταν στο πρακτικό του δικαστικού αντιπροσώπου αλλά δε βρήκε τα ψηφοδέλτια της ΝΔ!!
Του ζητήσαμε το έγγραφο αυτό για να το δημοσιεύσουμε αλλά μας απάντησε ότι θα το χρησιμοποιήσει στη δικαιοσύνη όπου θα προσφύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: