Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΧΑΛΚΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ

Αποκαλυπτικός και ειλικρινής ήταν ο Μιχάλης Χαλκίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm και στους δημοσιογράφους Τ. Καμπάνη και Ρ. Καραλιόπουλο.
Ο βουλευτής της ΝΔ στο νομό μας τόνιζε συνεχώς ότι δεν έχει καμιά σχέση με οποιαδήποτε οικονομικά συμφέροντα και πάτρωνες ώστε να του χρηματοδοτήσουν τον προεκλογικό του αγώνα.
Επίσης είπε, και χρησιμοποίησε στοιχεία, ότι όλα τα έργα που έγιναν την τελευταία πενταετία στην Ημαθία έχουν την δική του σφραγίδα.
Η αλήθεια είναι ότι ο δυναμικός βουλευτής της ΝΔ έκανε ότι ήταν δυνατόν και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του ώστε να ωφεληθεί ο νομός.
Τον είδαμε να συγκρούεται, να μπαίνει μπροστά σε αγώνες και διεκδικήσεις τόσο για τους απολυμένους της Νάουσας όσο και για ζητήματα όπως οι εργατικές κατοικίες που έχουν γίνει, για το διοικητήριο όσο και για το Μεταπτυχιακό τμήμα της Βέροιας. Οι αποζημιώσεις στους αγρότες από υπαρκτές ή όχι καταστροφές ήταν αποτέλεσμα των δικών του παρεμβάσεων.
Θα μπορούσα να παραθέσω έναν πολύ μεγάλο κατάλογο παρεμβάσεων του Μ. Χαλκίδη. Ήταν υποχρέωσή του που πηγάζει από την θεσμική του ιδιότητα. Ωστόσο, αυτός διακρίθηκε και δικαιωματικά πιστώνονται σ΄ αυτόν οι όποιες επιτυχίες της κυβέρνησης στο νομό μας.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις να έχει κάποιος άλλος και δεν το λές;
Αν δεν έχεις και είσαι ελεύθερος και δεν φοβάσαι, πές ονόματα.
Γιατί αν δεν μπορείς εδώ στην Επαρχία να μιλήσεις που όλοι τα ξέρουν όλα, σκέψου πως θα φοβάσαι κάτω στην Αθήνα στους καρχαρίες.
Ονόματα Μιχάλη. Εάν όχι, φοβάσαι. Φοβάσαι τι άραγε;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ "ΑΛΟΓΟ" ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΘΑ ΣΥΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά. Για την ταμπακιέρα όμως;
Για το αρχικό σχόλιο λέω.
Τίποτα;
Κι ας το σύρει. Ότι και να κάνει, κάρο θα μείνει.
Αυτό είναι το πρόβλημα.
Οι άλλοι πλοία και αεροπλάνα και ο Μιχάλης σέρνει κάρα.
Βολεύει ξέρεις.
Κάρο οι άλλοι, μερσεντές αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε πρέπει να μάθουμε να αναγνωρίζουμε και να ανταμοίβουμε τα αληθινά παλληκάρια!
Ο Μιχάλης Χαλκίδης αξίζει, και όλοι πρέπει να τον στηρίξουμε!
Και θα το κάνουμε!!

aparatirytos@yahoo.gr είπε...

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ Τ0Ν ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΘΡΑ.ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΩΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΕΤΕΟΣ.Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΙΧΑΛΗ-ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΕΝΔΙΑΦΑΙΡΟΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ. ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ. ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ/ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με σένα προηγούμενε. Ο πρώτος θα είναι ο Χαλκίδης και με διαφορά.
Όσο και να τεντωθεί ο Λάζαρος δεν μπορεί να ψηλώσει άλλο.
Όμως διαφωνώ ότι η ΝΔ θα κάνει ντέρμπι, θα υποχωρήσει και με διαφορά στο νομό μας.

Ανώνυμος είπε...

Να σηκώσουν το χέρι αυτοί που έχουν.
Αν γινόταν αυτό τότε είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι θα το σήκωναν. Άλλος γιατί έχει προστάτη από την Αθήνα, άλλος από τη Βέροια και πάει λέγοντας και κλαίγοντας.
Πολιτική και πολιτικοί απαξιωμένοι, χαμηλού επιπέδου, αμόρφωτοι ορισμένοι, χωρίς να έχουν βάλει ούτε ένα ένσημο άλλοι, υστερόβουλοι και μετριότητες.
Αυτοί που μας εκπροσωπούν αντικατοπτρίζουν την ποιότητα του λαού μας συμπεριλαμβανομένου και εμού. Δυστυχώς..