Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΒΕΡΟΙΑ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΕΛΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ημαθίας επισκέφτηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, τη Δήμαρχο Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου στο γραφείο της. Στη σύσκεψη που ακολούθησε παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Παύλου Παυλίδη, συζητήθηκαν τα ζητήματα της μεταφοράς των μαθητών με τις Αστικές Συγκοινωνίες της πόλης και η διερεύνηση – αξιοποίηση χώρων για τους σχολικούς περίπατους των σχολείων. που υπάρχουν κυρίως στο πολεοδομικό συγκρότημα της Βέροιας.
Η Δήμαρχος αναγνώρισε την ευαισθησία των καθηγητών στα σοβαρά αυτά μαθητικά θέματα και πρότεινε ορισμένα σημεία τα οποία έπειτα από τις σχετικές παρεμβάσεις των υπηρεσιών του Δήμου, θα μπορούσαν να δεχθούν με ασφάλεια του μαθητές.
«Τέτοιοι χώροι μπορούν να δημιουργηθούν στο άλσος που βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Αγ. Βαρβάρας (μετά από τη σύμφωνη γνώμη του Τοπικού Συμβουλίου) και στις Σαραντόβρυσες λίγο κάτω από την πόλη.
Με κάποιες προσεκτικές παρεμβάσεις μπορούν να γίνουν προορισμός των σχολικών εκδρομών», δήλωσε στους εκπροσώπους της Ε.Λ.Μ.Ε. Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: