Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Δήλωση στήριξης στον πρώην δήμαρχο και σημερινό επικεφαλής της μειοψηφίας του δήμου Αποστόλου Παύλου πραγματοποίησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής (και τις δυο περιόδους).
Στην δήλωση τονίζουν:
«Μετά την περαίωση του διαχειριστικού ελέγχου στο Δήμο Απ. Παύλου και βάσει αυτών που είδαν το φως της δημοσιότητας, εμείς οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού Ήρεμη Δύναμη Διαλόγου και Συνεργασίας, αισθανόμαστε την ανάγκη να δημοσιοποιήσουμε την άποψη μας σε σχέση με αυτά που έχουν γραφτεί στον τύπο και όχι μόνο. Γνωρίζοντας την προσπάθεια σπίλωσης και δυσφήμισης του επικεφαλής του συνδυασμού μας και τέως Δήμαρχου κ. Ελευθέριου Βαλαβάνη, επιδιώκοντας την διαμόρφωση της κοινής γνώμης με παραπληροφόρηση για ηθική και πολιτική καταδίκη.
Δηλώνουμε ότι:
-Γνωρίζαμε και γνωρίζουν την ακεραιότητα του Ελ. Βαλαβάνη όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του.
-Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν ούτε έγινε ο Δήμαρχος που καταχράστηκε και σε καμιά περίπτωση δεν δέχτηκε να ζημιωθεί ο Δήμος Απ. Παύλου, ούτε να μειωθούν τα περιουσιακά του στοιχεία, τόσο τα κινητά όσο και τα ακίνητα, που αντιθέτως αυτά αυξήθηκαν.
-Εμείς οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των περιόδων 2003-06 και 2007-2010 σταθήκαμε και θα στεκόμαστε συμπαραστάτες του, γνωρίζοντας ότι άσκησε με ανιδιοτέλια και γνώμονα πάντα το συμφέρον του Δήμου την τετραετή θητεία του ως Δήμαρχος και συνεχίζει να ασκεί με εξαίρετο τρόπο την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου από την σημερινή του θέση ως αρχηγός της μειοψηφίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: