Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΑΝΕΣΙΔΗΣ ΠΡΟΣ Δ.Σ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: ΠΑΡΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ

Σαφή θέση παίρνει ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Νίκος Ανεσίδης σχετικά με τα όσα ενορχηστρωμένα του καταμαρτυρούν οι διοικούντες του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας και τους ζητάει να πάρουν ξεκάρη θέση. Τι λένε; Λένε ότι ενώ προσκλήθηκε στην γενική τους συνέλευση δεν πήγε ενώ ο ίδιος δηλώνει κατηγορηματικά ότι ποτέ δεν προσκλήθηκε.
Φαίνεται ότι οι νεόκοποι συνδικαλιστές που συγκροτούν την πλειοψηφία της διοίκησης έχουν μπερδευτεί και αντί να ασχολούνται με τα ζητήματα που καίνε τους συναδέλφους τους προσπαθούν να κάνουν «υψηλή πολιτική».

Αντί για παράδειγμα να ασχοληθούν με τη λειτουργία των Τραπεζών και το πώς δίνονται τα δάνεια, ποιοι συνάδελφοί τους μπαίνουν στον Τειρεσία και γιατί, αν λυμαίνονται την πιάτσα οι τοκογλύφοι, αν τα μεγαλοκαταστήματα κάνουν αθέμιτο ανταγωνισμό παραβιάζοντας ωράρια εργαζομένων κλπ
Αυτοί ασχολούνται με το αν οι πελάτες της Εθνικής μπορούν να κάνουν αναλήψεις από το ΑΤΜ το Σάββατο που έχει λαϊκή… Μιλάμε για πολύ προχωρημένα πράγματα.

Αντί να ασχολούνται, όπως άλλοι σύλλογοι της ευ-ρύτερης περιοχής, για το αν και κατά πόσο συμβάλει στην τοπική κοινωνία η ύπαρξη και λειτουργία του ΚΑΕΛΕ αυτοί περι άλλων τυρβάζουν.
Δεν είδα ανακοίνωση για το τιμολόγιο που έβαλε ο Δήμος Αλεξάνδρειας στο Κολυμβητήριο από τον Ε-μπορικό και ανησυχώ…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Αντιδήμαρχε , κάθησε κι εσύ καμμιά φορά στο Δήμο για να σε βρίσκουν οι πολίτες. Μην ασχολείστε μόνο με το τι θα πρέπει να κάνουν οι άλλοι , κοιτάξτε εσείς τι πρέπει να κάνετε που στο κάτω - κάτω πληρώνεστε κιόλας. Και πληρώνεστε για να είστε στο Δήμο και όχι στο φαρμακείο.