Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟ: ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ;

Χτες στη Νάουσα είχε συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο για να γίνει ο ετήσιος απολογισμός δράσης του παρελθόντος έτους.
Το σώμα άρχισε τη συνεδρίαση αφού διαπιστώθηκε απαρτία μόλις ενός συμβούλου, που στην πορεία της συζήτησης αποχώρησε απαυδισμένος από όσα άκουγε από το στόμα του δημάρχου.
Πρόκειται για το επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος της Νάουσας Γιώργο Φουντούλη που πέρσι βγήκε πρώτος και κατήγγειλε την συμπεριφορά και τις πρακτικές του δημάρχου Τ. Καραμπατζού και έκτοτε είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.
Ο Γ. Φουντούλης δήλωνε εξ αρχής με την παραίτησή του κατηγορηματικά και με σαφήνεια ότι ο δήμαρχος έχει χάσει την πυξίδα και οδηγεί την παράταξη, με την οποία και ο ίδιος εξελέγη, σε διάλυση και απαξίωση.
Μάλιστα, δηλώνει, με τα τελευταία γεγονότα για το κλείσιμο της σχολής αστυνομίας, λέει ότι έγινε μέρος του προβλήματος που υπάρχει στη ΝΔ μεταξύ των βουλευτών της.
Τέλος, ο κ. Φουντούλης δηλώνει ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα και πάντως όταν ο ίδιος κρίνει σκόπιμο θα κάνει μια ανοιχτή στους δημότες εκδήλωση όπου θα αναφερθεί αναλυτικά στα έργα και τις ημέρες του δημάρχου ώστε οι πολίτες να μάθουν και να κρίνουν για όλα.
Κλείνοντας, δεν μπορώ να μην καταγράψω την ατάκα που είπε ο κ. Φουντούλης στο δήμαρχο μόλις προ ημερών: "Έτσι όπως το πας έτοιμος είσαι να ζητήσεις το χρίσμα από τη ΝΔ για τις ερχόμενες εκλογές".
Ο δήμαρχος δεν απάντησε αλλά ο Γ. Σπάρτσης σχολίασε: "Δεν ξανακάνουμε το ίδιο λάθος".
Συμπερασματικά: Το ΠΑΣΟΚ έχει τραυματιστεί πολλαπλά στη Νάουσα και τα τραύματα είναι βαθιά. Και αν πάρουμε υπόψη μας ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι οι ευθύνες του δημάρχου Τ. Καραμπατζού είναι πολλές. Αν δεν γεφυρωθεί το χάσμα με πολιτικούς όρους τότε το ΠΑΣΟΚ θα εμφανιστεί διασπασμένο στις δημοτικές εκλογές του 2010 με τις γνωστές συνέπειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: