Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

H VENUS ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ

Ο Α.Σ.Βεροίας VENUS GROWERS για την ενημέρωση των μελών του, των εργαζομένων και του κοινού ανακοινώνει τα εξής:
1. Την Παρασκευή 13 Ιουνίου και ώρα 5η πρωινή εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον αύλειο χώρο του Συνεταιρισμού όπου υπήρχαν πλαστικά κιβώτια συγκομιδής αγροτικών προϊόντων.
2.Υπήρξε άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας η οποία κατέφθασε με ισχυρές δυνάμεις ενισχυμένες σε προσωπικό και οχήματα και από άλλες πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας υπό την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας Υποστράτηγου Κεσαπίδη Κων/νου, του Διοικητή Π.Υ. Βέροιας Αντιπύραρχου Ντόβα Διον. και του Υποδιοικητή Π.Υ. Βέροιας Επιπυραγού Συντίλα Διον.
3. Η επέμβαση των παραπάνω δυνάμεων, συνεπικουρούμενων από το προσωπικό του Συνεταιρισμού, είχε σαν αποτέλεσμα την κατάσβεση της πυρκαγιάς εντός τριών ωρών και τον περιορισμό των ζημιών σε υλικά, σε προϊόντα και σε 2 περίπου στρέμματα αποθηκευτικού χώρου από τα 70 στρέμματα του συνόλου των εγκαταστάσεων του Συνεταιρισμού.
4. Όλες οι ζημίες που προκλήθηκαν καλύπτονται ασφαλιστικά.
5. Σε κανένα κομμάτι της παραγωγής δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα και από την επομένη, Σάββατο 14 Ιουνίου, συνεχίστηκε κανονικά η παραγωγική δραστηριότητα.
Ευχαριστούμε:
· Την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση.
·Τα στελέχη του Συνεταιρισμού για την αυτοθυσία και την αυταπάρνηση με την οποία αντιμετώπισαν την πυρκαγιά.
· Την Δήμαρχο Βέροιας κ. Ουσουλτζόγλου και τον Δήμαρχο Αποστόλου Παύλου κ. Νεστορόπουλο για την παρουσία τους καθώς και για την παραχώρηση τεχνικών μέσων και προσωπικού.
·Την Αγροτική Ασφαλιστική για την άμεση ανταπόκριση με την αποστολή ομάδας πραγματογνωμόνων από την 11η πρωινή της ίδιας ημέρας.
·Την Αγροτική Τράπεζα για το άμεσο ενδιαφέρον και την παρουσία, με την έναρξη του συμβάντος, του Δ/ντή του Καταστήματος Βεροίας κ. Νίκου Σίμου και στελεχών της.
· Τον Βουλευτή κ. Μιχάλη Χαλκίδη για την άμεση παρουσία του και τους Βουλευτές κ.κ. Τάσο Σιδηρόπουλο, Λάζαρο Τσαβδαρίδη και Ηλία Φωτιάδη για το ενδιαφέρον τους.
·Τον Νομάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καραπαναγιωτίδη και τα στελέχη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για το ενδιαφέρον τους.
·Το Εμπορικό-Βιομηχανικό Επιμελητήριο και την Ένωση Κονσερβοποιών για το ενδιαφέρον και την άμεση παρουσία τους, και τέλος
· όλους τους συνεργάτες και τους συμπολίτες μας για το άμεσο και συγκινητικό τους ενδιαφέρον.
Για τον Α.Σ.Βεροίας VENUS GROWERS
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΘεολόγης Καραΐνδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: