Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

-Επίκειται η μεταφορά της λαϊκής αγορά σε εφαρμογή της απόφασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ημαθίας και του δήμου Αλεξάνδρειας

Εντός των ημερών ολοκληρώνονται τα έργα που γίνονται στην δημοτική αγορά της Αλεξάνδρειας ώστε να υλοποιηθεί η απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ημαθίας για την μεταφορά της λαϊκής αγοράς όπως είχε πάρει και τη σχετική ομόφωνη απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξάνδρειας.
Τα συνεργεία του δήμου δουλεύουν πυρετωδώς στο χώρο όπου κατασκεύασαν πεζοδρόμιο στο δρόμο, αγωγό αποχέτευσης και ομβρίων, έβγαλαν παροχές νερού για τα καταστήματα του δήμου, έριξαν πίσα στο δρόμο. Μ΄ άλλα λόγια, ευπρέπισαν το χώρο που σε τίποτα δεν θυμίζει την πρότερη κατάστασή του.
Επισκεφθήκαμε την Παρασκευή το χώρο και συναντήσαμε εκεί τον δήμαρχο της Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνολγου να ενδιαφέρεται προσωπικά για το έργο και να δίνει κατευθύνσεις και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας Κ. Ναλμπάντη δεδομένου ότι το συνεργείο που δούλευε ήταν της υπηρεσίας του.
Όπως είπε ο δήμαρχος, η ολοκλήρωση των έργων σημαίνει και την αυτόματη και αυτονόητη εφαρμογή της μετακίνησης της λαϊκής αγοράς σε πολύ σύντομο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: