Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ- ΠΛΑΤΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

Άρχισαν να δραστηριοποιούνται έντονα οι συνδικαλιστές της αστυνομίας στην Ημαθία προφανώς κάτω από την πίεση των γεγονότων και της έλλειψης αντίδρασης απο την πολιτική και φυσική τους ηγεσία στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
Σήμερα ο πρόεδρος και ο γραμματέας του σωματείο επισκέφθηκαν τους δημάρχους Πλατέος και Αλεξάνδρειας κ. Δημητριάδη και Γκιόνογλου αντίστοιχα ενώ χτες συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Νάουσας κ. Καραμπατζό στους οποίους εξέθεσαν αναλυτικά τα προβλήματά τους που είναι η έλλειψη δύναμης ικανής να αστυνομεύσει ικανοποιητικά την Ημαθία. Επίσης αναφέρθηκαν στην απαράδεκτη κατάσταση που βρίσκεται η υποδομή της αστυνομίας αναφορικά με τα μεταφορικά μέσα δηλαδή τα περιπολικά που πολλά από αυτά ειναι παντελώς ακατάλληλα να κυκλοφορούν, όπως είπαν χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά τους οι δήμαρχοι δήλωσαν ότι είναι στο πλευρό τους και μάλιστα ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου πρότεινε να συγκαλέσει ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Ημαθίας Κ. Καρέλης μια σύσκεψη όλων των δημάρχων και των αστυνομικών παρούσης και της ηγεσίας της αστυνομίας αλλά και των βουλευτών ώστε να αναδειχτεί το πρόβλημα και να δρομολογηθεί λύση. Η πρόταση αυτή έγινε δεκτή από τους συνδικαλιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: