Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ: ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ 65.000€ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ Ι.Κ.Α ΚΑΙ Δ.Ο.Υ

Το είδαμε κι αυτό. Στο δημοτικό συμβούλιο Αντιγονιδών σημειώθηκε ομοφωνία όσον αφορά στη λήψη απόφασης για δανεισμό της Επιχείρησης Ανάπτυξης του δήμου ώστε αυτή να αποπληρώσει οφειλές τόσο στο ΙΚΑ όσο και στην Δ.Ο.Υ!!!
Σε δάνειο 65.000€ αποφάσισε να προχωρήσει ο δήμος Αντιγονιδών για να πληρώσει οφειλές της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης τόσο προς το ΙΚΑ όσο και προς τη ΔΟΥ. Η απόφαση ήταν ομόφωνη (!!!) και είναι απορίας άξιο ότι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης συμφώνησαν χωρίς καμιά αντίσταση στη λήψη του δανείου ενώ είναι κοινή πρακτική σε τέτοιου είδους ζητήματα να ακούγονται έως και υπερβολές για αντιπολιτευτικούς λόγους.
Επίσης, ο δήμος Αντιγονδών ανακάλεσε την απόφαση που έλαβε προ μηνός περίπου και που αφορούσε στην καταπολέμηση των κουνουπιών. Τότε, είχε προταθεί και ψηφιστεί να ψεκάσει ο δήμος όπου και όπως μπορούσε. Σήμερα προτάθηκε, γιατί προφανώς αντέδρασε η Νομαρχία, να συμμετάσχει ο δήμος στο πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών στο οποίο συμμετέχουν οι δήμοι Αλεξάνδρειας, Πλατέος, Μελίκης, Δοβρά.
Το συμβούλιο του δήμου αποφάσισε να διαθέσει τις 120.000€ του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ» στην αγορά ενός απορριμματοφόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: