Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Ερωτήματα από το Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 για το Κολυμβητήριο

Ερωτήματα που αφορούν στην ορθή και νόμιμη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου έθεσε σήμερα το πρωί στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο δημοσιογράφος Τάσος Καμπάνης. Ερωτήματα που έχουν να κάνουν με το κατά πόσο οι προπονητές που προσλήφθηκαν και ως εκ τούτου θα είναι υπεύθυνοι για την σωστή...
 εκμάθηση των παιδιών στο κολύμπι διαθέτουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα να βρίσκονται στη θέση αυτή αλλά και έναντι του νόμου αν είναι κατοχυρωμένοι σε πιθανό ατύχημα.
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε συγκεκριμένα ότι φέτος οι γυμναστές που προσλήφθηκαν προέρχονται από το πρόγραμμα Μαζικού Αθλητισμού που υλοποίησε ο δήμος Αλεξάνδρειας κατά τη χειμερινή περίοδο και έχοντας ώρες από το πρόγραμμα που προφανώς δεν ολοκληρώθηκε κλήθηκαν να "τρέξουν" τη λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου.
Σε μια στιγμή μάλιστα ο δημοσιογράφος είπε ότι ο ίδιος ο δήμαρχος δεν έχει γνώση του γεγονότος αυτού ούτε έχει γνώση του σχεδιασμού αφήνοντας την αιχμή ότι η αποκλειστική ευθύνη του σχεδιασμού βρίσκεται στα χέρια του προέδρου της ΚΕΔΑ Τάκη Παπαδόπουλου.
Επίσης το ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 έθεσε και το ζήτημα της πληροφόρησης που πρέπει να έχουν και οι γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στο δημοτικό κολυμβητήριο και ο δημοσιογράφος είπε: "τί θα γίνει αν συμβεί κάποιο ατύχημα; Γιατί φέτος επέλεξαν να λειτουργήσουν το κολυμβητήριο με αυτόν τον τρόπο;"

Είναι προφανές ότι θα πρέπει η ΚΕΔΑ αλλά και ο δήμος Αλεξάνδρειας δια του γραφείου τύπου να προβεί σε έκδοση ανακοίνωσης ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ή να διαψεύσει τα όσα ακούστηκαν σήμερα, αν βέβαια η αλήθεια είναι διαφορετική.
Θεωρώ ότι στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα τεθεί το ερώτημα αυτό από κάποιον σύμβουλο της αντιπολίτευσης και θα δοθεί μια απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: