Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Τ. Παπαδόπουλος: Όλα απολύτως νόμιμα και εντάξει στο Κολυμβητήριο - Δήλωση

T. Παπαδόπουλος
Στην χτεσινή αλλά και στην σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή στο "Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm" ο δημοσιογράφος Τ. Καμπάνης αναφέρθηκε στην λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και είπε χαρακτηριστικά ότι οι γυμναστές που προσλήφθηκαν για να εκπαιδεύσουν τα παιδιά δεν έχουν την απαιτούμενη ειδικότητα είτε από τα ΤΕΦΑΑ είτε από άλλη σχολή που παρέχει διπλώματα προπονητών κολύμβησης.

Σε συζήτηση που είχαμε με...
τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ Τάκη Παπαδόπουλο που είναι αρμόδιος για την λειτουργία του δημοτικού Κολυμβητηρίου του ζητήσαμε να διευκρινίσει τί ακριβώς συμβαίνει κι αν όλα όσα ακούστηκαν από ραδιοφώνου ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο πρόεδρος μεταξύ άλλων είπε ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο φέτος θα λειτουργήσει με όλες τις προϋποθέσεις που ο νόμος ορίζει. Αναφορικά με τις ειδικότητες, είπε ο κ. Παπαδόπουλος, στο κολυμβητήριο αυτή τη στιγμή εργάζονται επτά γυμναστές που έχουν όλοι τους ειδικότητα το κολύμπι είτε από τα ΤΕΦΑΑ είτε από εμπειρία αποδεδειγμένη.

Του ζητήσαμε να δώσει αναλυτικά στοιχεία και ο Τ. Παπαδόπουλος είπε ότι υπάρχουν δυο γυμναστές που έχουν ειδικότητα "κολύμβηση" από τα ΤΕΦΑΑ. Αυτές είναι η κ. Γιώτα Παράσχου και η κ. Μεσσαλά και ο Γ. Κουγιουμτζίδης. Με πτυχίο βοηθού ομοσπονδιακού προπονητή είναι ο κ. Παναγιωτίδης. Με βεβαίωση προϋπηρεσίας ως προπονητές είναι οι κυρίες Τσαρουχά, Πατρονοπούλου, Αγγελίνα- Κατερινάκη.

"Φέτος η λειτουργία μας είναι άψογη. Οι προπονητές μας είναι όλοι τους με ειδικότητα και ορισμένοι από αυτούς έχουν και πτυχίο ναυαγοσώστη. Αυτά που ειπώθηκαν δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Τους γυμναστές που απασχολήσαμε στο πρόγραμμα του μαζικού αθλητισμού τους έχουμε κι εδώ αφού το πρόγραμμα έπεσε και εκεί που είναι να κάθονται αποφασίσαμε να τους φέρουμε στο κολυμβητήριο για δουλέψουν και να μειώσουμε τα έξοδα. Έκανα λάθος;", έκλεισε τη συνομιλία μας ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: