Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Πάλι έφυγε ο Γκαβαρδίνας - Τί ετοιμάζει;

Την πρώτη φορά είπαμε ότι είναι σύμπτωση. Τη δεύτερη αρχίσαμε να σκεφτόμαστε ότι κάτι συμβαίνει. Χτες επαναλλήφθηκε και νομίζουμε ότι υπάρχει θέμα, ίσως υπάρχει και σχέδιο.

Ο λόγος για την συμπεριφορά του τέως αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας Νίκου Γκαβαρδίνα που και χτες...
 επανέλαβε ό,τι έκανε στις προηγούμενες δυο συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Ήρθε στην συνεδρίαση έγκαιρα, κάθισε στην τελευταία σειρά των εδράνων, δίπλα στον Γ. Γκιουρτζή και τον Παν. Μπούτση και παρέμεινε αμίλητος παρακολουθώντας τη συζήτηση των πρώτων έξι θεμάτων και μετά αποχώρησε αθόρυβα. Χωρίς να πει τίποτα, χωρίς να κάνει έντονη την παρουσία του. Απλά, ήταν εκεί, παρών και αμίλητος.

Είναι προφανές ότι ο κ. Γκαβαρδίνας με την στάση αυτή θέλει να εκπέμψει ένα μήνυμα προς την διοίκηση και ειδικότερα στον δήμαρχο που έως πριν δυο μήνες ήταν στενός του συνεργάτης. Ένα μήνυμα που έχει να κάνει τόσο με την προσωπική του στάση εφεξής εντός του συμβουλίου αλλά πιθανολογώ και για το μέλλον.

Ο Ν. Γκαβαρδίνας, όντας άνθρωπος που γαλουχήθηκε με στρατιωτική κουλτούρα και πέρασε τη ζωή του στα στρατόπεδα ως ανώτερος και ανώτατος αξιωματικός δεν έχει την "ευελιξία" ενός πολιτικού που μπορεί να καταπιεί "καμήλες" και να βαφτίσει το ψάρι κρέας. Έχει όρια και φαίνεται ότι τα έχει ξεπεράσει στο πρόσφατο παρελθόν ως αντιδήμαρχος και τώρα επιχειρεί να κερδίσει το "χαμένο έδαφος".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο γκαβαρδίνας να μάθει να μην παρκάρει το μικρό του αυτοκίνητο διπλοπαρκαρισμένο. Εαν το εκανα εγω θα είχε λυσάξει. Αυτος το δικαιούται ως τοπικός άρχων. Ουστ απο εδω ρε....