Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ- ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους της πόλης σε συμμετοχή στην 48ωρη απεργία την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιούνη.
Το κάλεσμα της πρωτοβουλίας είναι στις 10:00 στην Καμάρα και έπειτα, στις 10:30 στο Εργατικό...Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η πορεία που καλεί η πρωτοβουλία θα ενωθεί με αυτή των «αγανακτισμένων» του Λευκού Πύργου, θα προχωρήσει σε αποκλεισμό του πρώην Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης και θα καταλήξει στην ΕΥΑΘ, της οποίας το σωματείο των εργαζομένων βρίσκεται σε κινητοποιήσεις, καθώς το νερό της Θεσσαλονίκης βγαίνει πρώτο στο σφυρί από το προς ψήφιση Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
Τα σχέδια τους θα ανατραπούν από την λαϊκή οργή που θα συνεχίσει να πλημμυρίζει τις πλατείες. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας κάθε ημέρα και στους χώρους δουλειάς με συνελεύσεις, συλλογικές εργατικές κινητοποιήσεις, κοινό αγώνα όλων των κλάδων, όλων των εργαζομένων

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.

ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ.-ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΕΥΡΩΣΥΜΦΩΝΟ.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΝΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η ΒΙΑ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: