Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Γ. ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ

Ο Γ. Απατσίδης αναπληρώνει τον πρόεδρο που αποχώρησε
διαμαρτυρόμενος για την συμπεριφορά των συμβούλων
Ένταση με τους γνωστούς πρωταγωνιστές επικράτησε πριν από λίγο στη μεσημεριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας. Ο Ισ. Χαλκίδης έθεσε μια ερώτηση για τους υδρονομείς και τον τρόπο πρόσληψης και πληρωμής και χρησιμοποίησε μια έκφραση που... πυροδότησε το κλίμα αφού ο αντιδήμαρχος Βενιόπουλος απάντησε με αποτέλεσμα να επικρατήσει μεγάλη ένταση.
Το θέμα της συζήτησης ήταν απλό και γνωστό σε όλους και ιδιαίτερα στους διοικούντες της Μελίκης, όπου ανήκουν όλοι όσοι πήραν μέρος στον "καυγά". Οι υδρονομείς είναι απαραίτητοι για το δίκτυο άρδευσης για να ποτίζουν τα χωράφια τους οι αγρότες. Κάθε χρόνο προσλαμβάνονται οι ίδιοι και φέτος, όπως δήλωσε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο αντιδήμαρχος Βενιόπουλος, προσλήφθηκαν οι ίδιοι.
"Όλοι οι υδρονομείς που πήραμε και φέτος δούλευαν τα προηγούμενα χρόνια και τους προσλάμβανε ο Χαλκίδης και είναι και ψηφοφόροι του. Συνεπώς, δεν έχει κανέναν λόγο να κάνει παρεμβάσεις", είχε δήλωσε.
Σήμερα, στη συνεδρίαση του συμβουλίου ο Κ. Βενιόπουλος είπε ότι ο ίδιος έκανε την όλη διαδικασία της πρόσληψης και για ό,τι συμβαίνει αυτός έχει και την ευθύνη.

ΝΕΑ ΕΝΤΑΣΗΑμέσως μετά, κατά τη συζήτηση του θέματος για την κατανομή κονδυλίων στις σχολικές επιτροπές η Άννα Λαμπίρη αποκάλεσε "άσχετο" τον αντιδήμαρχο Ν. Γκαβαρδίνα γιατί, κατά την άποψή της, δεν έκανε την κατανομή σύμφωνα με τα όσα επιτάσσει ο νόμος.
Από την πλευρά του ο Ν. Γκαβαρδίνας αντέδρασε και ζήτησε να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό και αρνούμενη η Λαπίρη να ανακαλέσει ο Θ. Τσιφόπουλος την αποκάλεσε "στρίγγλα" με αποτέλεσμα να γίνει ο κακός χαμός.

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΕν μέσω έντασης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ. Γκιουρτζής αποχώρησε από τη θέση του διαμαρτυρόμενος για την εικόνα που εκπέμπουν οι σύμβουλοι και η οποία υποβαθμίζει το θεσμό. Στη θέση του ανέλαβε καθήκοντα ο αντιπρόεδρος Γ. Απατσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: