Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΒΕΡΟΙΑ: ΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ ΟΙ Χρυσαυγίτες. ΜΙΛΗΣΕ Ο "ΦΥΡΕΡ" ΣΕ 20 ΑΤΟΜΑ 4 Χλμ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!

Η εκδήλωση της Χ.Α
Τελικά το χουνέρι που έπαθαν οι Χρυσαυγίτες χτες στη Βέροια πρέπει να τους ζόρισε πολύ. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι τα μέλη της ναζιστικής οργάνωσης με τον ίδιο τον "φύρερ" επικεφαλής αναγκάστηκαν να ματαιώσουν τη συγκέντρωσή τους στο προκαθορισμένο σημείο και να μαζευτούν καμιά...20αριά σε αίθουσα εκτός Βέροιας για να μην ξεφτιλιστούν εντελώς.
Τι διάολο ατρόμητοι εθνικιστές θα ήταν, τι θα έλεγαν στους ομοϊδεάτες τους; Ότι τράπηκαν σε φυγή;
Βέβαια, επιχειρούν στην ιστοσελίδα τους να παρουσιάσουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα από την πραγματική. Ισχυρίζονται ότι η αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Δημαρχείου είχε την προστασία των αστυνομικών δυνάμεων. Ουδέν ψευδέστερον αυτού. Οι αστυνομικές δυνάμεις από νωρίς περιφρουρούσαν το κατάστημα που βρίσκονταν λίγα μέτρα πιο πάνω από την πλατεία και είχε ανακοινωθεί ότι εκεί θα γίνει η σύναξη των ναζιστών.
Τρία λεωφορεία με αστυνομικούς είχαν πιάσει θέσεις πολύ μακριά από την πλατεία και είχαν στόχο αφενός να κόψουν κάθε επαφή μεταξύ των δυο πλευρών και αφετέρου να "παραπλανήσουν" τους αντιφασίστες και που ως ένα βαθμό το πέτυχαν.
Η συγκέντρωση των ναζιστών έγινε αλλά από τη φωτογραφία που έστειλαν στα μέσα ενημέρωσης ως αποδεικτικό στοιχείο συμπεραίνουμε ότι έγινε σε ξενοδοχείο που βρίσκεται τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από τη Βέροια.
Όμως, η πίκρα τους και η απογοήτευσή τους είναι εμφανής. Ρίχνουν χολή σε όσους αντιφασίστες συγκεντρώθηκαν και έκαναν πορεία στη Βέροια και που ανάγκασαν στην πράξη τους πολίτες να μην παρακολουθήσουν τον "φύρερ".
Ναι, όντως, ο "φύρερ" μίλησε σε κοινό 20 ατόμων και είναι σίγουρο ότι αρκετοί εξ αυτών ήταν μεταφερόμενοι. Τουτέστιν, τζίφος.
Η πρώτη κρούση της Χρυσής Αυγής στην Ημαθία και πιο συγκεκριμένα στη Βέροια ώστε να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος να στήσει οργάνωση, θα πρέπει να ήταν απογοητευτική.
Είναι φανερό ότι η προσπάθεια των ναζιστών θα συνεχιστεί. Θεωρώ αυτονόητο ότι ο λαός της Ημαθίας θα πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση ώστε να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη.
Τα παιδιά του αναρχικού στεκιού "ΜΠΑΡΟΥΤΙ" επαγρυπνούν. Όμως δεν φτάνει αυτό. Θα πρέπει η Αριστερά που σήμερα κοιμάται να ξυπνήσει και να δείξει ότι είναι παρούσα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

20 άτομα χ.α., 30 άτομα το μπαρούτι, 50 άτομα η χψ συνιστώσα του σύριζα, όλοι οι ακραίοι προσπαθούν να περάσουν με το στανιό τις θέσεις τους και ταλαιπωρούν μια ολόκληρη κοινωνία.σ

Ανώνυμος είπε...

Κάθε φορά που σε διαβάζω διαπιστώνω .ότι γίνεσαι όλο και ποιο κομπλεξικό άτομο, πρόσεξε γιατί αυτές οι καταστάσεις οδηγούν προς τον Δερέ μεριά!!

Nikos Lioliopoulos είπε...

Η υπαρξη και μονο της εγκληματικης αυτης οργανωσης ειναι πρόκληση για την κοινωνια.

Ανώνυμος είπε...

Η ύπαρξη και μόνο αυτής τις Κυβέρνισης έιναι εγκλιματική και πρόκληση για την Πατρίδα

Ανώνυμος είπε...

Εγκληματική είναι η οργάνωση που καταστρέφει περιουσίες και σαμποτάρει το λαϊκό κίνημα στο Σύνταγμα. Εγκληματική είναι η οργάνωση που καίει την Ελληνική Σημαία και πολεμά ό,τι έχει σχέση με Ελλάδα.
Όλοι αυτοί είναι πρόκληση για την κοινωνία. Μαζί και οι υποστηρικτές τους, και όσοι τους ανέχονται.
Μη διαμαρτύρεστε, όλοι εσείς ανεβάζετε τη Χ.Α. και αν συνεχίσετε έτσι, θα την ανεβάζετε συνέχεια.