Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ

Μόλις πριν από λίγο κατέβηκε από το βήμα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κοζάνης Αθανασιάδης και μετέβαλε τις θέσεις του στη συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο.
Ο Βουλευτής είπε ότι επιμένει στη θέση του για τη μη πώληση της ΔΕΗ που είναι κερδοφόρα και... πρότεινε να νοικιαστούν ορυχεία σε ιδιώτες κι όχι να πουληθεί μια δημόσια επιχείρηση εξ ολοκλήρου και τώρα.
Δηλαδή ο βουλευτής έκανε μια μικρή κωλοτούμπα αφού είπε ότι δεν πρέπει να πουληθεί η ΔΕΗ τώρα, αυτή τη στιγμή γιατί είναι ασύμφορη και επίσης είπε ότι μπορεί να πουληθούν δυο σταθμοί κι όχι όλοι!!
Ήξεις αφίξεις δηλαδή από τον Αθανασιάδη που φαίνεται ότι υπέστη μεγάλη πίεση και έκανε πίσω με αποτέλεσμα να σκέφτεται μόνο τους ψηφοφόρους του στην Κοζάνη.
Ξέχασε αυτό που έλεγε ότι με μαθηματική ακρίβεια θα αυξηθούν τα τιμολόγια, όπως έγινε σε όλες τις χώρες, αποδεικνύοντας ότι η Πασοκική λογική και ότι βάζει υπεράνω όλων το συμφέρον του κόμματος.
Η τοποθέτηση του βουλευτή δεν ήταν απολύτως ξεκάθαρη, αν δηλαδή θα καταψηφίσει ή θα πει "παρών" στην ψηφοφορία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντρίκιλο!!!

Ανώνυμος είπε...

Αθανασιάδη, οι άνδρες τα παντελόνια δεν τα φοράνε φια να μην κρυώνουν , αλλά για να κρατούν τα κάκαλα που λέμε στα ποντιακά.