Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΔΗ.ΣΥ: ΨΗΦΟ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

"Η Δημοκρατική Συμμαχία πιστεύει ότι βασική παράμετρος της διάσωσης της χώρας, είναι ο πολιτικός κόσμος να πει την αλήθεια και να δημιουργηθούν συνθήκες εθνικής συνεννόησης. Μετά και τις σημερινές δηλώσεις του Επιτρόπου κ. Όλι Ρεν για μεταρρύθμιση στο φορολογικό σύστημα ....
με μείωση των φορολογικών συντελεστών, η Δημοκρατική Συμμαχία θεωρεί ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να υιοθετηθεί η βασική πρόταση του εναλλακτικού μεσοπρόθεσμου προγράμματός της, που κατέθεσε στην Ευρώπη και υιοθέτησε η ομάδα των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων, έτσι ώστε να αλλάξει η σχέση εσόδων και δαπανών, ρίχνοντας το βάρος στις δαπάνες κατά τα 2/3 και το 1/3 στα έσοδα", υπογράμμισε σε ανακοίνωσή του το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.
"Η Δημοκρατική Συμμαχία αντιλαμβανόμενη τον άμεσο κίνδυνο χρεοκοπίας της χώρας, θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για να μην αφήσει την Ελλάδα να χρεοκοπήσει. Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα ψηφίσουν στην ψηφοφορία για το νομοσχέδιο του μεσοπρόθεσμου κατά συνείδηση", τόνισε ολοκληρώνοντας την ανακοίνωσή της η Δημοκρατική συμμαχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: