Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Καταστροφή γραφείων του ΠΑΣΟΚ σε Χανιά και Ηράκλειο

Χανιά

Ομάδα νεαρών εισέβαλε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά, καταστρέφοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάληψη στο δημαρχείο της πόλης. Περίπου 50 άτομα εισήλθαν στα γραφεία της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας φθορές.
Στα Χανιά, ομάδα νεαρών... κατέστρεψε το μεσημέρι της Τετάρτης τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά. Στη διάρκεια πορείας κατά του μνημονίου, ομάδα νεαρών απομακρύνθηκε από το πλήθος, παραβίασε την είσοδο των γραφείων που βρίσκονται στην οδό Κυδωνίας και κατέστρεψε ότι υπήρχε μέσα.

Παράλληλα, έσπασαν και πέταξαν στο δρόμο την πινακίδα των γραφείων, ενώ αναποδογύρισαν γραφεία και καρέκλες κατάστρεψαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, fax, τηλέφωνα τηλεοράσεις, άδειασαν ντουλάπες με έντυπο υλικό καθώς και ντοσιέ με αρχεία.

Έγραψαν και συνθήματα στους εσωτερικούς τοίχους των γραφείων, που θύμιζαν βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς τα πάντα είχαν καταστραφεί.

Την ώρα της εισβολής, στα γραφεία δεν υπήρχαν εργαζόμενοι, ενώ το μεσημέρι, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κλήθηκαν στην αστυνομία προκειμένου να υποβάλουν κατάθεση.

Η πορεία κατευθύνθηκε προς το δημαρχείο Χανίων, το οποίο βρίσκεται στον ίδιο δρόμο και οι διαδηλωτές προχώρησαν σε κατάληψη του κτιρίου.

Ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, αποχώρησε από το δημαρχείο συνοδευόμενος, ενώ κατά την έξοδό του αποδοκιμάστηκε και ο τέως δήμαρχος Κυριάκος Βιρβιδάκης.

Στο Ηράκλειο, ομάδα περίπου 50 ατόμων, εισέβαλε στα γραφεία της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Αβέρωφ του Ηρακλείου στις 2 το μεσημέρι και προξένησε φθορές. Οι άγνωστοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μελών της Ν.Ε , έριξαν μια μεσοτοιχία που ήταν από γυψοσανίδα και αφού εισέβαλαν στο χώρο, προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στα γραφεία.

το ΒΗΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: