Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΛΑΘΗ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 5/7/11

Στην έκδοση εγκυκλίου σχετικά με τη διόρθωση λαθών προχώρησε το υπουργείο Παιδείας. Χάος με τα κοινωνικά κριτήρια. Ποιον κίνδυνο αντιμετωπίζουν οι μαθητές.....
Το υπουργείο Παιδείας, μετά από πολλά αιτήματα υποψηφίων για λάθος συμπλήρωση μηχανογραφικών, σχετικά με την επιλογή τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οδηγήθηκε στην έκδοση εγκυκλίου για παράταση προθεσμίας υποβολής υπεύθυνης δήλωσης διόρθωσης των λαθών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν πολλοί υποψήφιοι που αρχικά πίστεψαν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις με τα κοινωνικά κριτήρια, και θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τις θέσεις που δίδονται επιπλέον σ' αυτές τις κατηγορίες.

Στη συνέχεια, διαπίστωσαν ότι δεν πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να “αποχαρακτηριστούν”, γιατί κινδυνεύουν να υποστούν τις ιδιαίτερα σκληρές συνέπειες της δήλωσης λανθασμένων στοιχείων.

Όμως το υπουργείο Παιδείας, δίδει τη δυνατότητα της διόρθωσης, αρκεί να έχει υποβληθεί σχετική αίτηση στις 29 και 30 Ιουνίου.

Δηλαδή, μέσα σε μία ημέρα πρέπει να έχουν στείλει αυτή την αίτηση και έως τις 5 Ιουλίου θα μπορούν να προβούν στη διόρθωση των λαθών τους.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: