Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΣΤΟΝ Σ. ΑΚΡΙΤΙΔΗ: ΕΣΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ

Πρόταση κάλεσμα, διαβάζουμε στην εφημερίδα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, στον Σάββα Ακριτίδη να ηγηθεί ψηφοδελτίου για τον διευρυμένο δήμο Νάουσας απευθύνει ο Κώστας Καλαϊτζίδης ώστε να βγει από το αδιέξοδο η παράταξη της Ν.Δ.
Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ανθεμίων, για πολλά χρόνια μέλος της ΝΟΔΕ Ημαθίας, και πρόσφατα απελθών Πρόεδρος της Τ.Ε. Ν.Δ. Ανθεμίων δημοσιοποιεί μια πρόταση που θα συζητηθεί, ενώ ενδιαφέρον έχει η απάντηση του νυν Προέδρου της ΝΟΔΕ Σάββα Ακριτίδη.
Η ανοιχτή του επιστολή έχει ως εξής:

K. Δ/ντά
Με ιδιαίτερη ενόχληση και βαθύτατο προβληματισμό παίρνω αυτή την πρωτοβουλία δημοσιοποίησης των σκέψεων μου σ’ ότι αφορά τις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Όπως γνωρίζετε οι δημοτικές εκλογές είναι πολύ κοντά και τα χρονικά περιθώρια πιέζουν ασφυκτικά. Απευθύνομαι στους δημότες του διευρυμένου Δήμου Νάουσας στους δημότες των Ανθεμίων της Ειρηνούπολης και της Νάουσας και ιδιαίτερα στους νεοδημοκράτες.
Αυτούς που νιώθουν καθημερινά εγκλωβισμένοι αφού δεν υπάρχει ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο από τον χώρο της Ν.Δ. που να διεκδικήσει με αξιώσεις το νέο δήμο που δημιουργήθηκε με το πρόγραμμα «Καλλικράτης».
Αγαπητοί συνδημότες θα αποτελέσει βαθιά συντριβή για τη Ν.Δ. εάν δεν στηρίξει δικό της υποψήφιο Δήμαρχο, θα αποτελέσει μια άνευ προηγουμένου ήττα. Γιατί ο κόσμος της Ν.Δ. δεν μπορεί να αποτελεί την γη της επαγγελίας για να την μοιράζουν και να την χωρίζουν όπως επιθυμούν οι υπόλοιποι επίδοξοι υποψήφιοι. Σ’ αυτή την ώρα ευθύνης επέλεξα να προτείνω ως καταλληλότερη λύση για να βγει η παράταξη μας από το αδιέξοδο τον Σάββα Ακριτίδη.
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας έχει ευρύτατη αναγνωρισιμότητα και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα Ανθέμια και την Ειρηνούπολη ενώ έχει ανδρωθεί επαγγελματικά στη Νάουσα σφυρηλατώντας με αυτή αλλά και ολόκληρη την επαρχία Νάουσας δεσμούς πολλών ετών.
Τον Σάββα τον γνωρίζω από το κόμμα και από την τοπική αυτοδιοίκηση όπου έχουμε συνεργαστεί για πολλά χρόνια. Γνωρίζω την εντιμότητα και τις αρχές του όπως και την πορεία του. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος του επικεφαλής υποψηφίου δημάρχου για το νέο Δήμο Νάουσας. Νομίζω ότι και ο ίδιος αντιλαμβανόμενος το αδιέξοδο που έχει περιέλθει η παράταξη που στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα που του απευθύνω εγώ προσωπικά αλλά και μια σειρά από σημαίνοντα στελέχη της παράταξης και θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου, που θα εκφράσει τη Ν.Δ. αλλά και τους υπόλοιπους πολίτες που δεν εκφράζονται μέσα από τα υπάρχοντα σχήματα.
Τον καλώ πριν να είναι αργά για την παράταξη να ανταποκριθεί στο κάλεσμα αυτό και θέλω να γνωρίζει ότι και εγώ ο ίδιος θα είμαι πρωτεργάτης συμμετέχοντας στην προσπάθεια συγκρότησης του ψηφοδελτίου.
Ας αποτελέσει αυτό το κάλεσμα η αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα για την αφύπνιση ενός σημαντικότατου μέρους της κοινωνίας μας που παρακολουθούσε μέχρι σήμερα απαθές τις εξελίξεις και να είναι σίγουρος ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια αυτή η κίνηση να στεφθεί με επιτυχία.
Με τιμή
Κώστας Καλαϊτζίδης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία η πρόταση σου ,και απόλυτα τεκμηριωμένη , αλλά ο Σάββας εκτελεί μόνο εντολές του Τσαβδαρίδη.