Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΟΡΙΣΤΙΚΟ. ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Παίρνει τέλος η αγωνία των στελεχών και των μελών της ΝΔ στην Ημαθία αφού ο κύβος ερρίφθη και οριστικοποιήθηκαν τα χρίσματα και οι στηρίξεις του κόμματος για τους τρεις υποψήφιους δημάρχους.
Ο αρμόδιος τεμεάρχης της ΝΔ Βασ. Μιχαλολιάκος ενημέρωσε πριν από λίγο τους τρεις υποψήφιους καθώς επίσης και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ημαθίας σχετικά και όλα πλέον τα ζητήματα κλείνουν και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο που έχει ως κύριο θέμα τις εκλογές του Νοεμβρίου.
Η απόφαση της ΝΔ είναι ότι στηρίζει επίσημα για τον δήμο Νάουσας τον...
...Βασίλη Γώγο, για τον δήμο Αλεξάνδρειας τον Φ. Δημητριάδη και για τον δήμο Βέροιας τον Λαζ. Τσαβδαρίδη.
Σχετική ανακοίνωση του κόμματος θα βγει εντός της ημέρας ή αύριο και αντίστοιχη ανακοίνωση θα εκδώσει και η ΝΟΔΕ Ημαθίας της ΝΔ.
Σε επόμενη ανάρτηση θα προχωρήσουμε σε ανάλυση και πλέον πως διαμορφώνονται τα πράγματα κατά δήμο

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χάρη μην σε παρασέρνουν ,το Όνομα Δημητριάδης για το Δήμο Αλεξάνδρειας είναι όνειρο θερινής νυκτός!

Ανώνυμος είπε...

Ο γωγος θα παει ακλαυτος
ο τσαβδαριδης εκλεγεται οριακα
ο δημητριαδης καταφερνει μεγαλη νικη.

Ανώνυμος είπε...

Έχει απόλυτο δίκαιο ο ανώνυμος 5:03 έγινε τηλεφώνημα στις 13:47 από το γραφείο τύπου τις ΝΔ ΓΜ τα αρχικά γράμματα του Διευθυντού του γραφείου αλλά όχι για Δημητριάδη αλλά για Γκυρίνη, ήμουν παρών κατά την ώρα τις συνομιλίας, αν θέλεις μπορείς να το διασταυρώσεις.

Ανώνυμος είπε...

5.03 πας στοίχημα?
5.25 100%!

Ανώνυμος είπε...

O ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΧΑΡΗ ? ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Η ΜΕ ΤΗ ΝΔ ?

Ανώνυμος είπε...

O ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΧΑΡΗ ? ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Η ΜΕ ΤΗ ΝΔ ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΙΝΗ ΝΥΧΤΑ, ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ (ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!! ΧΑΙΡΕΤΕ (ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ)

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 6.00 μ.μ. μάλλον είχε κομμένο το καλώδιο του τηλεφώνου αυτός που υποτίθεται μιλούσε ή του έκαναν φάρσα...............

Ανώνυμος είπε...

οπως εκανε ο μακαριτης ο Χατζηδημητριου,βριζοντας ταχα τους υπουργους απο το τηλεφωνο,για να δωσει ψυχολογικη ικανοποιηση στους απογοητευμενους ψηφοφορους του για τις ατελειωτες κορο΄ι΄διες του

Ανώνυμος είπε...

Ο λάζαρος θα έχει το μικρότερο ποσοστό και απο τους τρείς που αναφέρονται. Τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι και θεωρώ ότι είναι ένα πολιτικό ατόπημα του Σαμαρά, να στηρίξει για υποψήφιο ένα πρώην Ντορικό και αρκετά "σημαδεμένο" πρώην βουλευτή...
Ο Δημητριάδης έχει ελπίδες τώρα που έιναι και το παραδοσιακό Ρουμλούκι στο κόλπο και στην Νάουσσα, οι άλλοι σκοτώνονται, οπότε δεν ξέρεις...ίσως εκεί να γίνει η έπληξη.